Віртуальна модель набрала півмільйона абонентів в Instagram

2-14-2018

Віртуальна модель набрала півмільйона абонентів в Instagram 7af2603e0274633a27628af21b3b295e
Судячи по знімках, модель Лив відвідує вечірки з друзями та виставки, засмагає на пляжі, ходить по магазинах і читає книги — словом, займається всім тим, чим може займатися будь-яка інша людина. Однак особлива обробка знімків викликає у користувачів соцмереж замішання: в коментарях до фотографій Лив вони сперечаються, чи реальна ця дівчина чи є симом, 3D-моделлю.

Журналісти The Independent звернулися за роз’ясненням до фахівця у сфері комп’ютерної анімації Цебто Кросу, директору компанії TIGERX. Він пояснив феномен Лив наступним чином: «Вона виглядає дуже реалістично. Я думаю, всіх чіпляє те, наскільки виразні риси обличчя. Але волосся напевно є комп’ютерним промальовуванням, так як коріння не виглядають справжніми; і футболка є фотозображенням, що видно по відсутності контактної тіні. На мій погляд, це поєднання 3D-моделі і фотографії. Вони знімають реальну людину і комбінують зображення з моделлю. Тут багато художньої та косметичної роботи».

За матеріалами https://birdinflight.com/

Читай також:

Страхова компанія Geiko випустила Youtube-рекламу, яка перериває сама себе»
"Американська страхова компанія Geico запустила рекламну кампанію з преролл-роликів — відеореклами, яка показується користувачам під час перегляду інших роликів. В ході відео ..."

Песик відомого модельєра став зіркою рекламної кампанії Versace»
"Головною зіркою рекламної кампанії Versace стала улюблений песик відомого модельєра Донателли Версаче — джек-рассел-тер’єр Одрі. Над знімками працював бразильський худо..."

49-річна Скаллі з «Секретних матеріалів» знялася оголеною для PETA»
"49-річна акторка Джилліан Андерсон, що зіграла Скаллі в серіалі «Секретні матеріали», підтримала акцію організації PETA, яка веде боротьбу за права тварин. Наслідуючи приклад..."

Британські дизайнери розробили веселі сніданки»
"Британські дизайнери розробили “веселі сніданки”,  що зроблені з натуральних, високоякісних інгредієнтів. Дизайнери студії Studio Epitaph повинні були створити бр..."

У рубриці: Новини