Песик відомого модельєра став зіркою рекламної кампанії Versace

2-14-2018

Песик відомого модельєра став зіркою рекламної кампанії Versace 6200c6653436903d608c763faca584c6
Головною зіркою рекламної кампанії Versace стала улюблений песик відомого модельєра Донателли Версаче — джек-рассел-тер’єр Одрі.

Над знімками працював бразильський художник Рафаель Мантессо, який прославився в инстаграме завдяки фотографіям свого бультер’єра Джиммі. На першому знімку з рекламної кампанії “Пригоди Одрі” собачка зображена в стилі знаменитої заставки Metro Goldwyn Mayer. Всі фотографії розповідають історію одного подорожі Одрі — вибір одягу, політ в літаку, перевірку документів та реєстрацію в готелі.

У капсульну колекцію Versace увійшли футболки для чоловіків і жінок, металеві брелоки, чохли для документів, сумки, рюкзаки та сумки, прикрашені камінням Swarovski. Є також спеціальний випуск сумки One DV, прикрашеної півоніями, що в китайській культурі символізує процвітання.

Читай також:

49-річна Скаллі з «Секретних матеріалів» знялася оголеною для PETA»
"49-річна акторка Джилліан Андерсон, що зіграла Скаллі в серіалі «Секретні матеріали», підтримала акцію організації PETA, яка веде боротьбу за права тварин. Наслідуючи приклад..."

Британські дизайнери розробили веселі сніданки»
"Британські дизайнери розробили “веселі сніданки”,  що зроблені з натуральних, високоякісних інгредієнтів. Дизайнери студії Studio Epitaph повинні були створити бр..."

Малюк із синдромом Дауна став обличчям бренду Gerber»
"Gerber оголосив, що послом бренду стане Лукас Уоррен, хлопчик з синдромом Дауна. Малюк був обраний серед 140 тисяч претендентів, чиї фото були надіслані на конкурс, який комп..."

Незвичайна модель Вінні Харлоу представила Volkswagen T-Roc»
"22-річна канадська модель страждає рідкісним захворюванням вітіліго, яке викликає депігментовані плями на шкірі. В дитинстві над нею часто знущалися, але тепер вона стала зна..."

У рубриці: Новини