49-річна Скаллі з «Секретних матеріалів» знялася оголеною для PETA

2-14-2018

49 річна Скаллі з «Секретних матеріалів» знялася оголеною для PETA a315dbd6607c5aaa42aea76baa5e856c
49-річна акторка Джилліан Андерсон, що зіграла Скаллі в серіалі «Секретні матеріали», підтримала акцію організації PETA, яка веде боротьбу за права тварин. Наслідуючи приклад Памели Андерсон, Наомі Кемпбелл і багатьох інших зірок, Джилліан оголилася на підтримку захисників тварин, опублікувавши у своєму Instagram відповідне фото. «Я краще буду ходити голою, чим носити хутро», – написано на плакаті із зображенням голої Джилліан.

«Люди відвертаються від реклами проти хутра, показує змучених тварин. А оголена рекламна кампанія PETA, навпаки, завжди привертає увагу. Я пишаюся тим, що беру участь в ній», – заявила Андерсон.

Читай також:

Британські дизайнери розробили веселі сніданки»
"Британські дизайнери розробили “веселі сніданки”,  що зроблені з натуральних, високоякісних інгредієнтів. Дизайнери студії Studio Epitaph повинні були створити бр..."

Малюк із синдромом Дауна став обличчям бренду Gerber»
"Gerber оголосив, що послом бренду стане Лукас Уоррен, хлопчик з синдромом Дауна. Малюк був обраний серед 140 тисяч претендентів, чиї фото були надіслані на конкурс, який комп..."

Незвичайна модель Вінні Харлоу представила Volkswagen T-Roc»
"22-річна канадська модель страждає рідкісним захворюванням вітіліго, яке викликає депігментовані плями на шкірі. В дитинстві над нею часто знущалися, але тепер вона стала зна..."

Виробник презервативів створив гід по кращих місцях для занять любов’ю»
"За результатами цієї подорожі бренд склав гід по цих місцях, де не тільки детально вказані міста і готелі, але навіть конкретні предмети меблів і час доби. Ті, хто не збирают..."

У рубриці: Новини