У мережах спалахнув PR-скандал навколо відпустки Луценка

2-14-2018

У Twitter користувачі обговорюють недавній відпочинок генерального прокурора України на Сейшельських островах, який, за його словами, був «без надмірностей». Саме ця фраза і зачепила українців. За оренду двох вілл Луценко заплатив 42 368 євро і зазначив, що його зарплата це дозволяє. У себе в Фейсбук Юрій Луценко розповів, звідки взяв гроші на відпочинок і виклав фотокопії відповідних документів. Користувачів це, однак, не заспокоїло. Раніше в країні обговорювали відпочинку Петра Порошенка на Мальдівах.



У мережах спалахнув PR скандал навколо відпустки Луценка b9cb5c77c55b170fd1094e7159394d95

У мережах спалахнув PR скандал навколо відпустки Луценка cf603d2eb1577b618a6b5f2a3df7e5c7

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

BMW потролив Volkswagen за допомогою зовнішньої реклами»
"Бренди-конкуренти ніколи не втрачають можливості «вколоти» чи потролити свого конкурента. На цей раз на поле сарказму та троллінгу ступили найбільші автомобільні марки. Дилер..."

Компанія Intel показала неймовірне шоу з 1 218 дрона на відкритті Олімпіади»
"Вперше дрони Shooting Star від компанії Intel з’явилися «на сцені» на початку 2016 року, і з того часу вони набувають все більше покращень. Спочатку компанія встановила..."

Мама Ілона Маска знялася в рекламі деніму»
"Американська марка деніму DL1961 випустила нову рекламну кампанію. У зйомках взяли участь чотири моделі: 26-річна Емілі Ратаковски, 69-річна мама Ілона Маска Мей, 33-річна Ел..."

KFC Канада обмінює біткоїни на бакет з куркою»
"Мережа фаст-фуд ресторанів пропонує канадцям бакет з куркою і фрі в обмін на криптовалюту, хоча в мережах бренд зізнається, що не розуміє, що це таке. «Ми не знаємо, що таке ..."

У рубриці: Новини