У Лондоні розмістили зупинки, що виділяють запах їжі

5-13-2018

У Лондоні розмістили зупинки, що виділяють запах їжі b37dd4b1a6c6eb9e1742f7fe2964890b
Для цього агентство обладнало чотири лондонських зупинки з зображеннями страв, які виділяють приємні запахи готової їжі, повідомляє Campaign.

Кампанія отримала назву «Smell me» та покликана привернути увагу людей, які голодними повертаються додому з роботи.

«Ринок веганского і вегетаріанського харчування так швидко зростає, що нам потрібна була видатна кампанія. Яскрава цифрова реклама, націлена на голодних людей, зроблена настільки креативно, що її можна не тільки побачити, але й відчути її запах, — це буде лоскотати смакові рецептори (веганські чи ні) нашої цільової аудиторії», — повідомила Джоанна Роуз, директор з маркетингу HarperCollins.

Вегетаріанська кулінарна книга «The Boss!», представлена 19 квітня 2018 на першому веганському фестивалі, стала найпопулярнішою кулінарною книгою поточного року, за даними Nielsen BookScan.

За матеріалами http://www.sostav.ru/

Читай також:

У мережах спалахнув PR-скандал навколо відпустки Луценка»
"У Twitter користувачі обговорюють недавній відпочинок генерального прокурора України на Сейшельських островах, який, за його словами, був «без надмірностей». Саме ця фраза і ..."

BMW потролив Volkswagen за допомогою зовнішньої реклами»
"Бренди-конкуренти ніколи не втрачають можливості «вколоти» чи потролити свого конкурента. На цей раз на поле сарказму та троллінгу ступили найбільші автомобільні марки. Дилер..."

Компанія Intel показала неймовірне шоу з 1 218 дрона на відкритті Олімпіади»
"Вперше дрони Shooting Star від компанії Intel з’явилися «на сцені» на початку 2016 року, і з того часу вони набувають все більше покращень. Спочатку компанія встановила..."

Мама Ілона Маска знялася в рекламі деніму»
"Американська марка деніму DL1961 випустила нову рекламну кампанію. У зйомках взяли участь чотири моделі: 26-річна Емілі Ратаковски, 69-річна мама Ілона Маска Мей, 33-річна Ел..."

У рубриці: Новини