Storytelling замість tagline

12-27-2018

Storytelling замість tagline af9e058b73b249c65bfbafc871a5821e
Напередодні Нового року позначається накопичена втома і загальне бажання підвести підсумки трудових досягнень. Так, наприклад, у міжсезоння більше флайтів у великому місті намагаються достукатися до розуму, то напередодні свят роль першої скрипки довіряється емоційним багатошаровим конструкціям.

Атмосферу спробував зловити незалежне агентство Royal®Advertising, створивши серію з дев’яти новорічних історій,наповнених атмосферою подарунків та казки.

Єдина для всього портфеля житлових об’єктів bUdDevelopment кампанія «зависла», як приємний символ грудневого потепління, над головами безтурботних киян, «вимкнувши» текстові повідомлення для того, щоб занурити клієнта в історію затишку життя, вкладеного девелопером в такі різні, але все ж, однаково глибоко продумані житлові комплекси.

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

Coca-Cola і UberEats допоможуть відсвяткувати Різдво на роботі»
"Виробник газованих напоїв Coca-Cola і сервіс з доставки їжі UberEats приготували спільну акцію до свят — «Відчуй Різдво, ніби ти вдома». Про це пише портал The Drum. Вона роз..."

COMFY випустили черговий епізод серіалу «Міксер» з благодійною складової»
"COMFY випустили черговий епізод серіалу «Міксер» з благодійною складової. Компанія COMFY об’єдналася з благодійним фондом «Життєлюб» для реалізації творчого проекту – з..."

«Укрпошта» запустила wishlist-сервіс зі знижками до Нового року»
"«Укрпошта» запустила wishlist-сервіс зі знижками до Нового року. До Дня Святого Миколая та Нового року компанія Укрпошта разом з IT-компанією D2 і Rozetka запустили онлайн-се..."

Apple зняла пародію на Елвіса Преслі в кампанії FaceTime»
"Американська корпорація Apple використала образ Елвіса Преслі у своєму рекламному ролику для кампанії з просування програми з технологією розпізнавання осіб FaceTime...."

У рубриці: Новини