COMFY випустили черговий епізод серіалу «Міксер» з благодійною складової

12-27-2018

COMFY випустили черговий епізод серіалу «Міксер» з благодійною складової 74f8cefb6040051c350347b97bcd6117

COMFY випустили черговий епізод серіалу «Міксер» з благодійною складової.

Компанія COMFY об’єдналася з благодійним фондом «Життєлюб» для реалізації творчого проекту – зйомки 5-ї серії серіалу «Міксер», в якій головний герой – стажист Валера намагається сховатися від надмірної опіки своєї бабусі.

Від бабусиної допиту з пристрастю Валеру рятують герої «Життєлюба» – професійні моделі першого в Україні агентства для тих, кому «за 60», яке працює під патронатом однойменного благодійного фонду.

COMFY випустили черговий епізод серіалу «Міксер» з благодійною складової 9f0ad0693b9c8bf926c2a25e8747d117

За сценарієм, директор магазину Олена дарує Жизнелюбам новий смарт-телевізор, який необхідний дорослим дослідникам гаджетів для проведення численних навчальних тренінгів. Подарунок не залишився лише в сценарії – COMFY передав смарт-телевізор благодійному фонду з метою розвитку освітніх ініціатив.

«Коли до нас надійшла пропозиція від COMFY про співпрацю, ми з радістю погодилися! Яскравий, що запам’ятовується бренд, комунікація якого завжди виділяється креативністю – в цьому ми дуже схожі з COMFY. Тепер в нашому кіно-саду буде проходити ще більше освітніх івентів для життєлюбів», –поділилася Тіна Михайлівська, співзасновник благодійного фонду Життєлюб.

«Бабусі і дідуся — це круто! Нам дуже імпонує проект „Життєлюб“, який займається соціалізацією, навчанням і організацією дозвілля дорослих гаджетолюбов, тому, коли керівник креативного контенту COMFY Ярослав Чепурняк запропонував ідею такої співпраці, ми всі в команді з радістю її підтримали. Допомагати — це круто. Ми дуже раді, що смарт гаджет стане джерелом нових знань і можливостей розвитку для Життєлюбів», — коментує Олександр Жиляєв, керівник відділу діджитал і бренд-маркетингу Comfy.

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

«Укрпошта» запустила wishlist-сервіс зі знижками до Нового року»
"«Укрпошта» запустила wishlist-сервіс зі знижками до Нового року. До Дня Святого Миколая та Нового року компанія Укрпошта разом з IT-компанією D2 і Rozetka запустили онлайн-се..."

Apple зняла пародію на Елвіса Преслі в кампанії FaceTime»
"Американська корпорація Apple використала образ Елвіса Преслі у своєму рекламному ролику для кампанії з просування програми з технологією розпізнавання осіб FaceTime...."

Син фронтмена Oasis знявся в рекламі Zara»
"Іспанський бренд Zara представив чоловічу колекцію осінь-зима — 2018. Героєм рекламної кампанії бренду став старший син фронтмена Oasis Ліама Галлахера — Леннон. Примітно, що..."

Суцільнометалевий ребрендинг»
"В цьому році чимало рітейлерыв прийняли рішення про посилення своїх комунікаційних позицій. Не стали винятком і вузькоспеціалізовані мережі, однією з яких стала національна м..."

У рубриці: Новини