Coca-Cola і UberEats допоможуть відсвяткувати Різдво на роботі

12-27-2018

Coca Cola і UberEats допоможуть відсвяткувати Різдво на роботі e34db7fb119f9d82d409a9911330436c
Виробник газованих напоїв Coca-Cola і сервіс з доставки їжі UberEats приготували спільну акцію до свят — «Відчуй Різдво, ніби ти вдома». Про це пише портал The Drum.

Вона розрахована на тих, хто змушений працювати в переддень Різдва — в ніч з 24 на 25 грудня. Це лікарі, пожежники, працівники готелів та інші. У силу специфіки своєї роботи багато представників цих професій не зможуть провести свято в колі сім’ї. В рамках акції їм допоможуть відчути себе як вдома: безкоштовно доставлять приготовану вдома їжу і подарують пляшку Coca-Cola з індивідуальним святковим дизайном.

В рамках кампанії випущений ролик про охоронця, який змушений зустрічати Різдво на роботі. Він всіляко намагається підняти собі настрій: розглядає фотографії своїх близьких, грає в гольф у кабінеті начальника, робить штучний сніг з офісного паперу. Поки не з’являється кур’єр з святковою вечерею, який надіслала героя ролика його сім’я.

Читай також:

COMFY випустили черговий епізод серіалу «Міксер» з благодійною складової»
"COMFY випустили черговий епізод серіалу «Міксер» з благодійною складової. Компанія COMFY об’єдналася з благодійним фондом «Життєлюб» для реалізації творчого проекту – з..."

«Укрпошта» запустила wishlist-сервіс зі знижками до Нового року»
"«Укрпошта» запустила wishlist-сервіс зі знижками до Нового року. До Дня Святого Миколая та Нового року компанія Укрпошта разом з IT-компанією D2 і Rozetka запустили онлайн-се..."

Apple зняла пародію на Елвіса Преслі в кампанії FaceTime»
"Американська корпорація Apple використала образ Елвіса Преслі у своєму рекламному ролику для кампанії з просування програми з технологією розпізнавання осіб FaceTime...."

Син фронтмена Oasis знявся в рекламі Zara»
"Іспанський бренд Zara представив чоловічу колекцію осінь-зима — 2018. Героєм рекламної кампанії бренду став старший син фронтмена Oasis Ліама Галлахера — Леннон. Примітно, що..."

У рубриці: Новини