Royenko Marketing Agency створили дизайн для серії світшотів для українського ІТ-ком’юніті

4-8-2019

Royenko Marketing Agency створили дизайн для серії світшотів для українського ІТ комюніті 04a6d977c9c1757f0c959e90ab65ac83

Колекція народилася завдяки співпраці команди UNIT.City і резидентів інноваційного парку: маркетингового агентства Royenko Marketing Agency (креативна ідея і дизайн) і компанії з пошиття одягу Legprom.ua (виробництво).

Лінійка складається з трьох дизайнів світшотів, максимально відображають “болю” ІТ та підприємницької екосистеми.

No Hugs. Only Networking.

Перспективи розвитку бізнесу, а тим більше ІТ-стартапу залежать від числа корисних і теплих контактів в записній книжці, і в профайлі LinkedIn. Особливо складно доводиться інтровертам. Спеціально для них придумали попереджувальний світшот No hugs. Only Networking. Тому що іноді, enough is enough.

Innovate me harder.

Бізнес неможливий без інновацій. Для тих, хто любить жорсткіше і пояскравіше, — світшот Innovate me harder.

Start up. Fuck up. Get up. Repeat.

Це одночасно слоган і життєвий цикл будь-якого стартапу. Найважливіше — почати. А потім — почати заново. І ще раз. Поки не вийде.

Як подарункової упаковки був придуманий “мультитубус”, який може бути коробкою для зберігання, кашпо, чохлом для вази або навіть абажуром. Прототип і фінальний продукт був створений в лабораторії прототипування FabLab Fabricator.

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

Книжковий магазин використовує ляпи Дональда Трампа для просування в Twitter»
"Книжковий магазин з Далласа The Wild Detectives вирішив прищепити американцям любов до книг незвичайним способом. Він показав на прикладі президента США Дональда Трампа, як в..."

KFC запустила у Великобританії кампанію проти самозванців»
"По-перше, це ролик про місто, в якому на кожному розі продають курку під вивісками, підозріло нагадують KFC, але по-справжньому смачною курочкою ходять тільки в KFC оригіналь..."

Domino’s Pizza розробляє додаток для замовлення піци з бортового комп’ютера автомобіля»
"Мережа піцерій оголосила про спільну розробку програми по замовленню піци з платформою автомобільної комерції Xevo Market, повідомляє AdAge. Нова послуга з’явиться в де..."

Mcdonald’s розмістив «розмиті» білборди, бо впевнений у своїй впізнаваності»
"Мережа ресторанів швидкого харчування mcdonald’s запустила зовнішню рекламу з розмитими фотографіями своїх страв. Про це пише портал AdWeek. Серія постерів «Без зайвих ..."

У рубриці: Новини