Книжковий магазин використовує ляпи Дональда Трампа для просування в Twitter

4-8-2019

Книжковий магазин використовує ляпи Дональда Трампа для просування в Twitter 7bc1f927061fdc031bf55c744e023e37
Книжковий магазин з Далласа The Wild Detectives вирішив прищепити американцям любов до книг незвичайним способом. Він показав на прикладі президента США Дональда Трампа, як виглядає людина, яка мало читає.

Для цього в Twitter був створений аккаунт The Donald Book Club — він коментував пости на сторінці Дональда Трампа, містять неточну інформацію або явну підміну фактів. До таким постам The Donald Book Club додавав посилання на книги, які висвітлюють дану проблему, дають більш точні дані. Наприклад, на висловлювання президента про фейкових новинах книжковий клуб рекомендує прочитати книгу Джорджа Оруелла «1984». На пост про посилення міграційної політики — книгу Шэрона Бали «The boat people».

Слоган книжкового клубу — Make America read again (за аналогією з гаслом Трампа на президентських виборах «Make great America again»). Автор ідеї — агентство Dieste.

Читай також:

KFC запустила у Великобританії кампанію проти самозванців»
"По-перше, це ролик про місто, в якому на кожному розі продають курку під вивісками, підозріло нагадують KFC, але по-справжньому смачною курочкою ходять тільки в KFC оригіналь..."

Domino’s Pizza розробляє додаток для замовлення піци з бортового комп’ютера автомобіля»
"Мережа піцерій оголосила про спільну розробку програми по замовленню піци з платформою автомобільної комерції Xevo Market, повідомляє AdAge. Нова послуга з’явиться в де..."

Mcdonald’s розмістив «розмиті» білборди, бо впевнений у своїй впізнаваності»
"Мережа ресторанів швидкого харчування mcdonald’s запустила зовнішню рекламу з розмитими фотографіями своїх страв. Про це пише портал AdWeek. Серія постерів «Без зайвих ..."

Примати і люди на упаковці пивного шнапсу і пивного бренді Apes & Humans»
"Це унікальні напої, що не належать до жодної категорії спиртних напоїв. Це комбінація старих традицій, майстерності і сучасної науки. Пивний бренді виходить шляхом потрійної ..."

У рубриці: Новини