Райкконен зробив особливий подарунок Феттелю

7-6-2017

Райкконен зробив особливий подарунок Феттелю c2b8323e61a07535677167adaffa66e1
Вчора 4-кратному чемпіону Формули-1 Себастьяну Феттелю виповнилося 30 років. У зв’язку з цим саме в цей день була опублікована присвячена цій події реклама міжнародної служби доставки UPS.

По сценарію рекламного ролика, партнер Феттеля по Феррарі Кімі Райкконен, відомий також під прізвиськом «крижана людина», вирішив подарувати німцеві свою статую, зроблений з льоду. Співробітники UPS доставили подарунок з Фінляндії в Іспанію в цілості й схоронності.

Читай також:

БюроМТ розробило промо-кампанію для «ОТП лізинг»»
"Завдання для агентства – розробка комунікаційної промо-кампанії по залученню нових клієнтів «ОТП лізинг». Маркетингові рішення: збільшити частку ринку за рахунок компаній, як..."

L’oreal змінить підхід до відеорекламі»
"Однією з тем фестивалю в Каннах цього стала проблема зменшення тривалості уваги споживачів, особливо на мобільних телефонах, пише Business Insider. Зараз компанії, від Facebo..."

Новий ролик Apple Music»
"Apple Music зняли новий рекламний ролик для своєї щомісячної підписки. У головній ролі – улюбленець публіки діджей і продюсер DJ Khaled і зірка фільмів “Кокаїн” і..."

Брокерський холдинг закликав вливатися в ряди багатіїв»
"Вона закликає не завидуючи багатіям, а самим стає багатим з E-Trade. В рамках кампанії випущені ролики, які демонструють повсякденне життя забезпечених людей: літак першого к..."

У рубриці: Новини