L’oreal змінить підхід до відеорекламі

7-4-2017

Loreal змінить підхід до відеорекламі 83ebf12d23b7d3a5420f5e1bd0401369
Однією з тем фестивалю в Каннах цього стала проблема зменшення тривалості уваги споживачів, особливо на мобільних телефонах, пише Business Insider. Зараз компанії, від Facebook і Snapchat до Fox, підштовхують галузь до випуску суперкоротких рекламних оголошень, причому шестисекундные відео фактично можуть перетворитися на новий стандарт.
Але проблема в тому, що більшість брендів та агентств як і раніше орієнтовані на створення дорогих 30-секундних телероликів, які вони потім намагаються переробити для онлайн-каналів.

Щоб допомогти змінити цей підхід, один з найбільш стабільних брендів краси L’oreal і Google намагаються налагодити випуск шестисекундной рекламної продукції. Зокрема, компанії спільно розгортають нове партнерство в рамках ініціативи L’oreal, названої Media Bets.

Починаючи з цього місяця співробітники обох компаній будуть працювати разом, щоб аналізувати дані переглядів на YouTube, і L’oreal буде прагнути оперативно публікувати на відеоплатформу шестисекундные преролли перед популярним контентом.
Суть проекту в тому, що L’oreal не буде створювати рекламу швидше – іноді через кілька днів – але вона буде і набагато більш актуальною, виходячи з того, що люди реагують на даний момент, як сподівається Надін МакХью, старший віце-президент компанії з стратегічних інвестицій і креативним рішенням.

«Це дуже складно привернути до себе увагу», – сказала вона. «У цей період, коли виявлена проблема порушення уваги, рекламодавці повинні думати про створення якоїсь цінності для споживачів більш ніж коли-небудь».
В ідеалі це означає показ їм коротких оголошень, які вони дійсно можуть знайти цінними. Наприклад, в L’oreal можуть побачити, що люди на певних каналах YouTube говорять про специфічні погляди на красу або про проблеми з шкірою, і вони можуть створювати шестисекундную рекламу з порадами від L’oreal. Або, якщо всі говорять про Тижні моди, L’oreal може прокрутити «закулісні» кліпи з різних подій на показах мод в Нью-Йорку і Лондоні.

Проект L’oreal Media Bets фінансується із спеціального бюджету, який компанія відкладає для експериментальних рекламних ініціатив, сказала МакХью, чия команда контролює цей напрямок.

Ще одна річ, запланована в L’oreal на найближче майбутнє, – це зрозуміти, як шестисекундные відеореклама можуть допомогти розміщення бренду на телебаченні. Компанія побачила в результатах досліджень, що люди переключаються на свої телефони, коли з’являються рекламні телеролики, і що маркетологам може знадобитися чимало зусиль, щоб порушити цю поведінку.

Таким чином, тактика суперкороткой реклами може допомогти L’oreal і на ТБ-каналах. За словами МакХью, компанія може навіть запустити 10-секундну телерекламу, щоб змусити людей відірватися від смартфонів і підняти очі до телеекрану.
За матеріалами https://adindex.ru

Читай також:

Новий ролик Apple Music»
"Apple Music зняли новий рекламний ролик для своєї щомісячної підписки. У головній ролі – улюбленець публіки діджей і продюсер DJ Khaled і зірка фільмів “Кокаїн” і..."

Брокерський холдинг закликав вливатися в ряди багатіїв»
"Вона закликає не завидуючи багатіям, а самим стає багатим з E-Trade. В рамках кампанії випущені ролики, які демонструють повсякденне життя забезпечених людей: літак першого к..."

PR-волонтерство: Gres Todorchuk PR шукає соціальні проекти, яким потрібна допомога»
"Агентство згідно попрацювати 2 тижні безкоштовно, щоб потримати невеликі проекти, які не можуть дозволити собі найняти агентство. Піарники простягають руку допомоги будь-яког..."

Mondelez випустить Oreo зі смаком єдинорога»
"Акція під назвою #MyOreoCreation почалася в травні, і бренд розповідає про найбільш яскравих варіантах, запропонованих любителями печива, пише AdWeek. Так, гурмани запропонув..."

У рубриці: Новини