Radioaktive Film зняли ролик для британської компанії в київському метро

1-18-2018

Radioaktive Film зняли ролик для британської компанії в київському метро 041e38c5a0f13459782214ebba2360f8
Ролик знятий у стилі шпигунського бойовика режисером Педро Мартін-Калера.

За сюжетом ролика таємний шпигун Сара переслідує лиходія Олександра на галасливій станції. Агенти стежили за ним протягом декількох місяців, але Олександр знову відходить від них. Буде шпигун спійманий або він поїде на наступному поїзді? Фінал залишається відкритим. Можливо, варто чекати продовження цієї історії.

За матерілами Sostav.ua

Читай також:

Burger King подарував топ-фанату бренду в Facebook власний ресторан»
"У Burger King був чудовий креативний рік. І бренд завершив його ще одним PR-ходом у Франції, піднісши в подарунок цілий ресторан краще фанатові в Facebook. Користувач Sullyva..."

Кендалл Дженнер з балетним танцюристом буде рекламувати мокасини tod’s»
"Про це модель оголосила на вечірці tod’s в Мілані. Кендалл супроводжував Роберто Болле — італійський балетний танцюрист, соліст Ла Скала і Американського театру балету...."

iPhone X зближує людей в рекламі Orange»
"Французька телекомунікаційна компанія Orange випустила ролик спільно з Apple, в якому завдяки новому гаджету iPhone X молоді люди закохуються в один одного. З-за того, що рей..."

Wieden & Kennedy Portland створила в США ресторан лялькового розміру»
"Компанія Wieden & Kennedy Portland створила відеоролик, щоб показати, як мініатюрна їжа з KFC проводиться на дуже маленькій кухні. Джордж Фелікс, директор по рекламі в KF..."

У рубриці: Новини