Pointer Agency запускає нову послугу Express-office

10-24-2018

Pointer Agency запускає нову послугу Express office 41dfbaf641f1e4d2ff64f0944a77c37f

«Послугою можуть скористатися невеликі компанії або стартапи, які мають цікаві інформаційні приводи та хочуть про себе заявити, не витрачаючи на це значні кошти», – сказала директор Pointer Agency Олеся Стойко.

За її словами Express-office це своєрідний бюджетний варіант прес-офісу – PR-підтримки компанії у засобах масової комунікації.

«Якщо вам є про що сказати, але ви не знаєте як це зробити правильно, якщо ви не знаєте як підібрати релевантні ЗМІ, з якою періодичністю та виходити з якими інфоприводами – ми з радістю вам допоможемо», – каже засновник Pointer Agency Олеся Стойко.

За словами керівника PR агентства, Express-office забезпечить щомісячну комунікацію зі ЗМІ на постійній основі, а також допоможе налагодити лояльні стосунки з журналістами та лідерами думок.

Компанія PointeR Agency заснована у липні 2012 року. Спеціалізується на Public Relations, організації іміджевих та корпоративних подій, співпраці з лідерами думок та celebrity, BTL та національних розіграшах.

За матеріалами прес-релізу.

Читай також:

Burger King заплатить фанату $25 000 за пробу нового бургера»
"Burger King заплатить фанату $25 000 за пробу нового бургера. Мережа готова заплатити круглу суму тому, хто протестує новинку – курячий бургер. У рамках нової кампанії бренд ..."

Samsung приносить мистецтво Ван Гога в будинок»
"Компанія Samsung уклала угоду про партнерство з Музеєм Ван Гога і покаже 25 картин художника на своєму телевізорі у форматі 4K, виступаючому в ролі експоната. За допомогою сп..."

Віскі часів Сухого Закону»
"Сухий Закон і самогонники, підпільний ринок алкоголю і Аль Капоне, класичні гангстери і авто-тюнинг – заборона на виробництво і продаж алкоголю в 20-30-ті роки ХХ столі..."

Неймар в рекламі пояснив, чому часто падає на полі»
"“Всередині мене — маленький хлопчик. Іноді він вражає пишністю, а іноді дратує. Ви думаєте, що я дуже часто падаю на полі, але правда в тому, що я не падаю, а лише распадаюсь..."

У рубриці: Новини