Burger King заплатить фанату $25 000 за пробу нового бургера

10-25-2018

Burger King заплатить фанату $25 000 за пробу нового бургера.

Мережа готова заплатити круглу суму тому, хто протестує новинку – курячий бургер. У рамках нової кампанії бренд випустив відео з СЕО, який запрошує користувачів взяти участь у конкурсі.

Burger King заплатить фанату $25 000 за пробу нового бургера cca4a6a09a266104901255e027031268

Учасникам необхідно поділитися відео і відправити власне відео, на якому вони роблять вигляд, що кусають новий бургер. Той, у кого це вийде це краще за всіх, одержить приз.

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

Samsung приносить мистецтво Ван Гога в будинок»
"Компанія Samsung уклала угоду про партнерство з Музеєм Ван Гога і покаже 25 картин художника на своєму телевізорі у форматі 4K, виступаючому в ролі експоната. За допомогою сп..."

Віскі часів Сухого Закону»
"Сухий Закон і самогонники, підпільний ринок алкоголю і Аль Капоне, класичні гангстери і авто-тюнинг – заборона на виробництво і продаж алкоголю в 20-30-ті роки ХХ столі..."

Неймар в рекламі пояснив, чому часто падає на полі»
"“Всередині мене — маленький хлопчик. Іноді він вражає пишністю, а іноді дратує. Ви думаєте, що я дуже часто падаю на полі, але правда в тому, що я не падаю, а лише распадаюсь..."

77-річна зірка фільму ” Бонні і Клайд знялася в короткометражці Gucci»
"Голлівудська зірка і володарка премії Оскар знялася в рекламі однією з найбільш впізнаваних сумок італійського модного будинку Silvie. Разом з Данауей взяла участь французька..."

У рубриці: Новини