Неймар в рекламі пояснив, чому часто падає на полі

8-16-2018

Неймар в рекламі пояснив, чому часто падає на полі d7ff9aa4b06cbf0f84d195e359d6558e
“Всередині мене — маленький хлопчик. Іноді він вражає пишністю, а іноді дратує. Ви думаєте, що я дуже часто падаю на полі, але правда в тому, що я не падаю, а лише распадаюсь на частини. Мені потрібно було час, щоб подивитися на себе в дзеркало і стати новою людиною. Я впав, але той, хто падає, може піднятися. Ви можете кидати в мене каміння, або допомогти мені піднятися. Коли я встану на ноги, зі мною підніметься вся країна“, — каже Неймар в ролику.

Читай також:

77-річна зірка фільму ” Бонні і Клайд знялася в короткометражці Gucci»
"Голлівудська зірка і володарка премії Оскар знялася в рекламі однією з найбільш впізнаваних сумок італійського модного будинку Silvie. Разом з Данауей взяла участь французька..."

У США активісти орендували білборд для критики республіканців»
"У місті Гранд Джакшен (штат Колорадо) з’явився білборд, на якому абревіатура GOP (Grand Old Party — так називають республіканців) нагадує радянську символіку. Вона розм..."

Burger King підсмажив бургер на сонці»
"Бренд здійснив черговий PR-хід, скориставшись аномальною спекою в Кувейті, де температура перевищила 50C. Креативщики з Memac Ogilvy в ОАЕ створили девайс для гриля, що викор..."

До 25-річчя «Парку Юрського періоду» в Лондоні встановили гігантську статую головного героя»
"До 25-річчя «Парку Юрського періоду» встановили статую головного героя. Стриминговый сервіс Now TV відсвяткував річницю виходу першого фільму і можливість дивитися «Парк̷..."

У рубриці: Новини