Незвичайна модель Вінні Харлоу представила Volkswagen T-Roc

2-14-2018

Незвичайна модель Вінні Харлоу представила Volkswagen T Roc f40fdd0432d8d7fb123aa5ad014ecefd
22-річна канадська модель страждає рідкісним захворюванням вітіліго, яке викликає депігментовані плями на шкірі. В дитинстві над нею часто знущалися, але тепер вона стала знаменитою на весь світ моделлю.

У новій кампанії Volkswagen “унікальна” особистість зустрічається з “унікальним” автомобілем: Вінні Харлоу зустрічає T-Roc.

За матеріалами Sostav.ua

Читай також:

Виробник презервативів створив гід по кращих місцях для занять любов’ю»
"За результатами цієї подорожі бренд склав гід по цих місцях, де не тільки детально вказані міста і готелі, але навіть конкретні предмети меблів і час доби. Ті, хто не збирают..."

У «Мічурін» створили бренд фонду допомоги постраждалим в АТО»
"Центр нейрореабілітації «Нодус» з 2014 року займається лікуванням військових. Але коли постало питання про розширення допомоги постраждалим в АТО, рішення було одне: виключно..."

Інноваційна упаковка для оливкової олії Olix»
"Це дизайн упаковки для оливкової олії, де на перше місце висуваються висока якість, вишуканість і досвід. Інноваційна форма горла пляшки надає продукту естетичність і додає ф..."

Radioaktive Film зняли ролик для британської компанії в київському метро»
"Ролик знятий у стилі шпигунського бойовика режисером Педро Мартін-Калера. За сюжетом ролика таємний шпигун Сара переслідує лиходія Олександра на галасливій станції. Агенти ст..."

У рубриці: Новини