Паблік рілейшнз. Що це таке?

8-1-2017

Паблік рілейшнз. Що це таке? eedbbc427798479b0f2ce9a8ac21fba5

Отже, про що ця книга – Паблік рілейшнз. Що це таке? (рос. Паблик рилейшенз. Что это такое?).

Про правила ділового спілкування і етики професійної поведінки, про те, як будувати відносини із засобами масової інформації, органами влади, промислової та комерційної областях, про те, як розробити фірмовий стиль і відтворити його за допомогою новітніх поліграфічних досягнень, як організувати виставку або ярмарок, вести рекламну діяльність.

Все це і багато чого іншого, про що стане зрозуміло, коли читач переверне останню сторінку книги, і є – “паблік рілейшнз” – сплав мистецтва і науки досягнення взаєморозуміння між партнерами.

Читай також:

Імпліцитна інформація у рекламних слоганах авіакомпаній»
"Отже, про що ця книга – Імпліцитна інформація у рекламних слоганах авіакомпаній (рос. Имплицитная информация в рекламных слоганах авиакомпаний). Монографія присвячена п..."

Заздрість та інші вічні двигуни реклами»
"Отже, про що ця книга – Заздрість та інші вічні двигуни реклами (рос. Зависть и другие вечные двигатели рекламы). Бізнесмени часто незадоволені результатами реклами. У ..."

Управління для тих, хто не любить керувати»
"Професійний успіх найчастіше означає, що рано чи пізно ви стаєте менеджером. Ви починаєте менше займатися своєю улюбленою справою і більше часу присвячуєте планування, мотива..."

Секрети укладання угод»
"Книга забезпечить Вам саме близьке знайомство з передовими і ефективними методами збуту. Американці прозвали її “Біблією №1 для продавців”, вважаючи, що в ній зна..."

У рубриці: Книги