Виробник презервативів створив гід по кращих місцях для занять любов’ю

2-14-2018

Виробник презервативів створив гід по кращих місцях для занять любовю c75035496707afb181566ae46c115c18
За результатами цієї подорожі бренд склав гід по цих місцях, де не тільки детально вказані міста і готелі, але навіть конкретні предмети меблів і час доби. Ті, хто не збираються відправитися слідами цих пригод, можуть зануритися в атмосферу за допомогою чуттєвих описів і красивих картинок. Завантажити детальний гід або просто поцікавитися можна тут.
Виробник презервативів створив гід по кращих місцях для занять любовю e126ac46a099caedb9de3f15ad21752b

Читай також:

У «Мічурін» створили бренд фонду допомоги постраждалим в АТО»
"Центр нейрореабілітації «Нодус» з 2014 року займається лікуванням військових. Але коли постало питання про розширення допомоги постраждалим в АТО, рішення було одне: виключно..."

Інноваційна упаковка для оливкової олії Olix»
"Це дизайн упаковки для оливкової олії, де на перше місце висуваються висока якість, вишуканість і досвід. Інноваційна форма горла пляшки надає продукту естетичність і додає ф..."

Radioaktive Film зняли ролик для британської компанії в київському метро»
"Ролик знятий у стилі шпигунського бойовика режисером Педро Мартін-Калера. За сюжетом ролика таємний шпигун Сара переслідує лиходія Олександра на галасливій станції. Агенти ст..."

Burger King подарував топ-фанату бренду в Facebook власний ресторан»
"У Burger King був чудовий креативний рік. І бренд завершив його ще одним PR-ходом у Франції, піднісши в подарунок цілий ресторан краще фанатові в Facebook. Користувач Sullyva..."

У рубриці: Новини