МК «Галичина» запустила YouTube-канал про ком’юніті нового покоління

4-13-2019

МК «Галичина» запустила YouTube канал про комюніті нового покоління f78e3946932188ee754f7621dcb59784

У коротких динамічних відеороликах компанія розповідатиме про спільноти, які живуть і творять в Україні, змінюють світ на краще та надихають усіх проводить дозвілля корисно та активно.

Першими героями відеопроекту стали «фахівці» з балансування слеклайнери.

Слеклайнери можуть бігати, стрибати та робити різноманітні акробатичні трюки на натягнутій стропі. Кажуть, що заняття слеклайном допомагає їм тренувати рівновагу та концентрацію, а люди, з якими вони тренуються, це їхня друга сім’я. Учасники цієї спільноти дуже різні (за віком, освітою, сферою зайнятості), але попри все, вони щонеділі збираються разом, щоб вдосконалювати свою майстерність.

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

Oreo випустила рекламу печива в стилі серіалу “Гра престолів”»
"У короткому відео печиво викладено у вигляді замків. Тизер знятий у стилі оригінальної заставки з серіалу. Всього в ролику використовували 2750 печива Oreo. Лімітоване печиво..."

Google порівняв довге завантаження сайту з очікуванням в реальному житті»
"У Google вирішили показати, як ситуація тривалого очікування виглядала б в реальному житті – у кав’ярні, магазині або бібліотеці. Вийшло смішно і наочно...."

Зламані життя за зниженими цінами у новій кампанії Serviceplan і FFRE»
"У всьому світі близько 50 мільйонів чоловік страждають епілепсією, одним з найбільш поширених неврологічних захворювань. Причому, близько 70% випадків епілепсія піддається лі..."

Airbnb пропонує провести ніч з Моною Лізою»
"Той, хто зареєструється у конкурсі і потім виявиться щасливим переможцем, отримає особисту екскурсію по абсолютно порожньому Лувру, випити аперитив перед самою Моною Лізою і ..."

У рубриці: Новини