Airbnb пропонує провести ніч з Моною Лізою

4-13-2019

Airbnb пропонує провести ніч з Моною Лізою e976c6817b9a8fefc7a3f1a71e102895
Той, хто зареєструється у конкурсі і потім виявиться щасливим переможцем, отримає особисту екскурсію по абсолютно порожньому Лувру, випити аперитив перед самою Моною Лізою і повечеряти з Венерою Мілоською. Не знаємо, як вони з Лувром про таке змогли домовитися, але комусь дуже пощастить.

Читай також:

У Колонній залі КМДА відбувся сеанс «Музикотерапії» для дітей з аутизмом»
"5 квітня композитор та піаніст Євген Хмара провів спеціальний концерт «Музика, що зцілює» у супроводі квартету “Black Tie”. Захід відбувся у межах марафону Autism Friendly Sp..."

Огляд PR-ринку України: скасування PR-функції і зниження рівня кваліфікації»
"Наприкінці 2018 — початку 2019 року PR-агентство «Михайлов і Партнери. Україна» спільно з сервісом LOOQME провели дослідження PR-ринку України. Проект реалізований в рамках р..."

Дослідження назвало топ-3 тренда в PR у 2019 році»
"Дослідження назвало топ-3 тренда в PR у 2019 році. Дослідження JOTW Communications вивчило поточні та нові тренди в PR в 2019 році. Нижче кілька висновків: 1. Сторітеллінг, а..."

Моршинська представляє лімітовану серію етикеток «Голос води»»
"Перша симфонія природної води, створена спільно з відомими українськими музикантами The Maneken, Onuka, Dakha Brakha, Katya Chilly і брендом «Моршинська», прозвучить в рамках..."

У рубриці: Новини