IKEA знову здивувала

7-6-2017

IKEA знову здивувала 3666e4ec1f3a055e456396eb45a75865
Компанія IKEA знову здивувала, створивши “найдовшу у світі шафу”. Усе це знаходиться на обох сторонах переходу в Головному вокзалі Штуттгарта. Плакати розташовані таким чином, що весь тунель перетворився у величезний гардероб. Перехожі можуть побачити всі можливі комбінації численних секцій шафи для одягу PAX, який славиться великим числом різноманітних модулів, призначених для зберігання.

Вражаюча зовнішня реклама розроблена в Thjnk Hamburg і є частиною кампанії Bedroom Storage.

“Найдовша шафа” буде радувати гостей та мешканців Штуттгарта до кінця липня.

Кампанія Bedroom Storage проходить під слоганом “Все добре”, і крім зовнішньої реклами, веселить споживачів таким оригінальним роликом.

Читай також:

Пишемо «будинок», «сім’я» в умі»
"За статистикою більшість рішень про створення чи розширення сім’ї приймаються з урахуванням житлового питання. Саме відсутність власного житла часто є головним бар̵..."

Пасажири Audi A8 зможуть робити масаж ніг»
"За словами представників марки, цей автомобіль стане найбільш технологічною машиною в історії компанії. У спинці переднього сидіння буде встановлено спеціальний відсік для ма..."

У рекламі Asos були задіяні моделі з целюлітом і розтяжками»
"Все частіше героїнями рекламних кампаній стають моделі, максимально схожі на реальних людей з неідеальними тілами. Так, у новому кампейне купальників популярного інтернет-маг..."

Губка Боб став активістом у новій кампанії Greenpeace»
"Головний герой відомого мультиплікаційного серіалу – нове обличчя кампанії екологічної організації, яка виступає проти плану BP бурити свердловину біля Амазонського кораловог..."

У рубриці: Новини