Додаток Headspace запропонувало набір безкоштовних медитацій перед виборами до Конгресу США

11-15-2018

Додаток Headspace запропонувало набір безкоштовних медитацій перед виборами до Конгресу США 31c94ca964d34c7abaadcc7c7e1faa7c
Розробник програми для медитацій Headspace на тлі майбутніх виборів до Конгресу США представило Politics Pack — набір безкоштовних трихвилинних сеансів медитацій, які допоможуть впоратися з ефектами від читання політичних новин: навчитися працювати зі злістю і розчаруванням, відновлювати терпіння, не панікувати.

У 2017 році компанія провела власне опитування, в ході якого з’ясувала, що 57% американців випробовують стрес у зв’язку з політичною обстановкою в світі, а 49% респондентів відзначили, що головним джерелом цього стресу став результат останніх президентських виборів у США 2016 року. Через тиждень після цих виборів розробники Headspace відзначили зростання використання додатки на 44%.

Читай також:

Бренд Reese’s на Хеллоуїн обмінював нудні цукерки на свої солодощі»
"Цукерковий бренд Reese’s встановили в Нью-Йорку під час свята вендінговий автомат, який обмінює всі ці нудні цукерки на їх новинку. Правда, до автомата тут же вишикувал..."

Селена Гомес на прослуховуванні у різдвяній рекламі Coach»
"Головні ролі в різдвяному промо Coach виконали співачка і актриса Селена Гомес і намальовані за допомогою комп’ютерної графіки тварини — сова, білка, жаба, свиня і лиси..."

Audi намалювали в мультфільмі «Переодягнені шпигуни»»
"Мультфільм вийде в прокат у вересні наступного року і дасть глядачам уявлення про футуристичною машині німецького автобренда, пише MediaPost. Автомобіль обладнаний функцією а..."

Burger King рекламує доставку їжі з допомогою реальних знімків автомобільних аварій»
"У минулому році компанія використовувала знімки реальних пожеж для того, щоб просунути свої страви на грилі. Та реклама, нагадаємо, отримала Гран-Прі в Каннах. Вдалий хід вир..."

У рубриці: Новини