Селена Гомес на прослуховуванні у різдвяній рекламі Coach

11-15-2018

Селена Гомес на прослуховуванні у різдвяній рекламі Coach cdea959f4d39977d3c58dae8eec16e5b
Головні ролі в різдвяному промо Coach виконали співачка і актриса Селена Гомес і намальовані за допомогою комп’ютерної графіки тварини — сова, білка, жаба, свиня і лисиць.

За сюжетом ролика всі вони проходять прослуховування, щоб отримати можливість позувати у святкових вітринах Coach. Під час проб герої розповідають, чому саме вони повинні отримати цю роботу і що вони думають один про одного як потенційних «колег», а також демонструють своє вміння стояти нерухомо на тлі сумок марки.

Читай також:

Audi намалювали в мультфільмі «Переодягнені шпигуни»»
"Мультфільм вийде в прокат у вересні наступного року і дасть глядачам уявлення про футуристичною машині німецького автобренда, пише MediaPost. Автомобіль обладнаний функцією а..."

Burger King рекламує доставку їжі з допомогою реальних знімків автомобільних аварій»
"У минулому році компанія використовувала знімки реальних пожеж для того, щоб просунути свої страви на грилі. Та реклама, нагадаємо, отримала Гран-Прі в Каннах. Вдалий хід вир..."

Jagermeister Ukraine разом з Havas Digital Kyiv запустили тематичне промо на Halloween»
"Основною платформою для digital-промо був обраний Instagram. А саме – Instagram Stories, які дають можливість бренду нативно інтегруватися в середовище користувачів. Користув..."

У Білорусі запустили похоронне бюро для великих ідей»
"Ритуальне бюро “Safe Choice” відкрило кришки трун для перших відвідувачів з рекламних агентств. Автором іронічного проекту є білоруське агентство Forte Grey в рам..."

У рубриці: Новини