Diesel представив першого Chair Executive Officer

11-2-2017

Бренд знайшов свого першого Chair Executive Officer, чиїм завданням було просидіти в порожньому кріслі СЕО цілий тиждень.

Diesel представив першого Chair Executive Officer %name

Компанія отримала більше 2000 божевільних фото, гифок і відео за 4 дні на своїй сторінці в Facebook. Переможцем виявився Даан Фервоорт, 29-річний професійний танцівник з Бельгії. Його коротка кар’єра і відображена у відео, де продемонстровані його скіли. Проект був розроблений Publicis Italy.

 

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

IKEA випустила довгі нудні ролики, які пародіюють преролли»
"IKEA знову здивувала користувачів, опублікувавши дивні безглузді відео, представивши їх у форматі рекламних преролів, пише AdWeek. Шведський ритейлер, який позиціонує себе як..."

Упаковка-гра Chocolocuras»
"Ось воно сімейство Chocolocuras! Тут поліцейський, який перетворюється на злодія, і лев, який стає мисливцем. Варто повернути кришку на тубусі, і герої міняються тілами. Колі..."

Новий дизайн Skype»
"Оновлення містить яскравий дизайн, вбудований перегляд роликів на YouTube і “гифок”, стікери та інші модні функції. Наприклад, користувачі можуть обирати колір дл..."

NASA і Хелловін»
"Космічне агентство NASA підготувало особливий плейлист з космічних звуків з нагоди святкування Хеллоуїна. Свою добірку з 22 “треків” вони додали в відкрите корист..."

У рубриці: Новини