NASA і Хелловін

11-2-2017

NASA і Хелловін 503d1b490fda11f47c64ea8c5367986b
Космічне агентство NASA підготувало особливий плейлист з космічних звуків з нагоди святкування Хеллоуїна. Свою добірку з 22 “треків” вони додали в відкрите користування на SoundCloud.

В плейлист увійшли файли, записані в різних куточках Всесвіту під час різних космічних місій. Там є звуки Сатурна, Юпітера, комет і багато чого іншого.

“До Хелловіну ми зібрали поєдання невловимих звуків завиваючих планет і свистячого гелію — від них у вас точно побіжать мурашки по шкірі”, — написали представники NASA.

Читай також:

Koblevo показав, як створюється справжнє вино»
"Створене в рамках нової кампанії рекламне відео показує сторону життя виноградарів, яка прихована від очей широкої публіки: важку роботу на виноградниках в спеку і холод, без..."

Ірина Горбачова стала “обличчям” проекту Антикастинг від Оріфлейм»
"Кожен день мільйони жінок у всьому світі проходять виснажливий кастинг. У прагненні відповідати абстрактним стандартам краси, в гонитві за трендами вони мимоволі стають жертв..."

Жан Поль Готьє одягнув Ейфелеву вежу в корсет»
"Жан Поль Готьє вже не в перший раз створює шедеври на грошах. Раніше його дизайн був нанесений на колекційні монети номіналом 10, 50 і 200 євро. У новій кампанії було вирішен..."

Tile розповіла зворушливу історію про загубленого панду»
"Компанія Tile займається виробництвом розумних пристроїв, які за допомогою Bluetooth-відстеження допомагають знайти втрачені речі. Тепер компанія створила першу велику реклам..."

У рубриці: Новини