Син фронтмена Oasis знявся в рекламі Zara

12-13-2018

Син фронтмена Oasis знявся в рекламі Zara 046fcaa6ab9053fef99f8493a06fac9c
Іспанський бренд Zara представив чоловічу колекцію осінь-зима — 2018. Героєм рекламної кампанії бренду став старший син фронтмена Oasis Ліама Галлахера — Леннон. Примітно, що 19-річний хлопець з сумними очима не став пробувати себе в музичній індустрії, а одразу вдарився в моделінг.

У червні цього року Леннон також став обличчям Saint Laurent і знявся в чорно-білій рекламної кампанії бренду. У зйомці для Zara юнак представив верхній одяг з нової колекції. Також вийшов відеоролик з Ленноном, де той безтурботно проводить час в Лондоні під музику (не під Oasis).

Читай також:

Суцільнометалевий ребрендинг»
"В цьому році чимало рітейлерыв прийняли рішення про посилення своїх комунікаційних позицій. Не стали винятком і вузькоспеціалізовані мережі, однією з яких стала національна м..."

Lidl «захопила» зовнішню рекламу своїх конкурентів у різдвяному промо»
"Мережа супермаркетів запустила партизанську кампанію, уявивши себе більш дешевою альтернативою іншим мережам Waitrose і Marks & Spencer. Рекламне агентство TBWA створило ..."

Італійський ресторан заохочував спілкування батьків з дітьми, забравши девайси»
"Італійський ресторан заохочував спілкування батьків з дітьми, забравши девайси. Мережа італійських ресторанів Frankie and Benny’s викликав галас в медіа PR-ходом, в рам..."

Мережа Dunkin’ трансформувала концепцію своїх закладів»
"Американська мережа кав’ярень з пончиками Dunkin’ остаточно трансформувала концепцію своїх закладів. Тепер команда Dunkin’ направляє рекламний потенціал на ..."

У рубриці: Новини