Бородянський притулок піарить своїх цуценят

7-6-2017

Бородянський притулок піарить своїх цуценят 82cb11b1f6f50aa81993c849808752ea

Десять собак розмістили свої резюме на рекрутинговому порталі HeadHunter, щоб довести: собаки не тільки кращі друзі, але й незамінні помічники.

«Допоможу створити образ надійного, турботливого хлопця і развлеку її, поки ти з друзями в барі», – так починає своє резюме чотиримісячний Барні, який шукає роботу пікап-майстра. Джек, що претендує на вакансію бебі-сіттера, обіцяє знайти спільну мову з вашими дітьми – навіть якщо вони ще не розмовляють. А Кім, яка хоче стати моделлю, запевняє: її фото у вашому Insta зберуть нечуване кількість лайків.

Проект #ПсиНеДляКраси для Бородянського притулку розробило комунікаційне агентство Engine Comms. Він повинен розповісти про собак з «професійної» точки зору і допомогти їм знайти «роботу». Резюме створили для десяти цуценят, згодних працювати лише при одній умові – якщо їх будуть любити.

«Любов і вірність не залежать від походження й породи, – каже Поліна Балицер, в. о. директора Бородянського притулку для тварин. – Ми прорекламували лише десятьох, але чотириногого щастя вистачить усім – приїжджайте і закривайте свої вакансії!»

Над проектом працювали:

Ідейний натхненник: Жанна Стрельникова, маркетинг-менеджер категорії газованих напоїв PepsiCo

Реалізація: Engine Comms

Креативний директор: Олексій Смєхов

Арт-директор: Микита Погрібний

Копірайт: Оксана Гончар, Олександр Перепелів

PR та промо: Ілона Степанова, Сергій Рапп, Аліна Громова, Вікторія Сичова

Фотограф: Еліна Балиоз

Ілюстратор: Андрій Волошин

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

Що означає прізвисько Ходора з «Гри престолів»»
"Актор Крістіан Нэйрн, відомий по ролі конюха Ходора в «Грі престолів», знявся в рекламі KFC — він спародіював сцену з серіалу, яка пояснює його прізвисько. За сюжетом, Нэйрн ..."

Британський Vogue підсилив команду запрошеними редакторами-знаменитостями»
"«Біблія моди» покликала супермоделей Наомі Кемпбелл і Кейт Мосс, а також режисера Стіва Маккуїна на ролі запрошених редакторів і колишнього креативного директора Vogue Грейс ..."

IKEA знову здивувала»
"Компанія IKEA знову здивувала, створивши “найдовшу у світі шафу”. Усе це знаходиться на обох сторонах переходу в Головному вокзалі Штуттгарта. Плакати розташовані..."

Пишемо «будинок», «сім’я» в умі»
"За статистикою більшість рішень про створення чи розширення сім’ї приймаються з урахуванням житлового питання. Саме відсутність власного житла часто є головним бар̵..."

У рубриці: Новини