Австралійський виробник м’яса посадив за стіл богів і атеїстку

9-7-2017

Австралійський виробник мяса посадив за стіл богів і атеїстку c0dec2ddf049adf503dae833cd7c80f6

Австралійський виробник м’яса Australian Lamb опублікував рекламу, в якій на обід до атеїстки завітали центральні фігури різних релігійних течій.

В кадрі з’явилися Ісус, Ганеша, Мойсей, Зевс, Будда, безіменний прибулець, Афродіта, засновник Церкви саєнтології Лафаєт Рональд Хаббард і ще кілька гостей.

Господиня дому — атеїст — запропонувала кожному м’ясо ягняти, ґрунтуючись на «особливості дієти» присутніх. Вона також зазначила, що більшість жителів Австралії не сповідують якусь релігію, що не заважає всім гостям разом поласувати стравою.

Читай також:

Реєстрація на Київську велосотку відкрита»
"В цьому році рекламний холдинг CMS Group знову підтримує велогонку: агентство Tabasco займається всіма художніми матеріалами, дизайном нагороди та піар-просуванням, агентство..."

«Макдоналдс» випадково засвітив iPhone 8 в рекламі»
"У листі використовуються зображення смартфона, які повністю відповідають попереднім витокам про новому iPhone: екран смартфона має мінімальні рамки, а у верхній частині спеці..."

Персонаж Clash of Clans проник в реальний світ і створив статую в Нью-Йорку»
"Фанати відеоігри Clash of Clans, нарешті, дізналися, що сталося з персонажем Будівельник. Центральний герой гри з’явився на відео, яке зібрало понад 50 млн переглядів н..."

Milk Branding – все…»
"Агентство Milk Branding, засноване Дмитром Клищиком і Максимом Лесняком в 2000 році, припинило своє існування. “За 17 років ми реалізували сотні проектів, які запамR..."

У рубриці: Новини