Milk Branding – все…

8-22-2017

Milk Branding   все... dbda57d60a615d9a6331817c7ca46e6f
Агентство Milk Branding, засноване Дмитром Клищиком і Максимом Лесняком в 2000 році, припинило своє існування.
“За 17 років ми реалізували сотні проектів, які запам’яталися всій країні; отримували нагороди, серед яких Effie Awards Ukraine, ADC UA, КМФР, KAKADU; з деякими проектами увійшли в історію українського дизайну нового часу. Дякуємо клієнтів, які довірили нам свої завдання! Партнерів, робили нас сильнішими! Професіоналів, завдяки яким Milk був тим агентством, яке ви все знали! Спасибі вам!” – написало агентство на своїй сторінці в Фейсбук.

Читай також:

Ребрендинг “Стожар” від Tabasco»
"Оскільки бренд «Стожар” – це марка з особливим характером, харизматичний і сміливий інноватор, то в агентстві вирішили зробити ставку на унікальність і сучасності. Зроб..."

M&C Saatchi змусили фанатів «Гри престолів» пробігти марафон»
"Канал Sky запросив фанатів серіалу і любителів бігу взяти участь у марафоні, одночасно переглянувши всі 60 епізодів серіалу. Забіг стартував у Римі і завершився в Замку Сфорц..."

В Eldorado вже і руки говорять»
"Коли в Ельдорадо такі знижки на смартфони, складно боротися з бажанням піти і, нарешті, взяти собі новий – краще, більше і потужніше. А коли боротися з бажанням особливо скла..."

Пивоварня потролила Трампа баром на місці стіни з Мексикою»
"BrewDog, побудований з старих вантажних контейнерів, заявить про співпрацю та інклюзивності видимим чином, пропонуючи мексиканське пиво на американській стороні і американськ..."

У рубриці: Новини