Adidas представив нову виїзну форму для ФК «Динамо» Київ

7-23-2017

Adidas представив нову виїзну форму для ФК «Динамо» Київ b4ff4570b92ceee9da0f574cc994dd4d

Особливість нової екіпіровки полягає в дизайні футболки з V-подібним вирізом, в структуру якої доданий новий візерунок – симетричні ромби. На формі розміщений логотип і традиційні три смужки adidas, а також емблема клубу. Ззаду на футболці розміщено напис FCDK. Гетри прикрашені динамівським символом – прописною буквою «Д».

При розробці нової ігрової форми використовувалася унікальна технологія ClimaCool. Вона покликана забезпечувати вентиляцію і відчуття прохолоди футболістам навіть в жарку погоду, активно виводить вологу і надлишки тепла з поверхні шкіри. Матеріал вбирає піт і виводить його на поверхню тканини для подальшого швидкого випаровування. Спеціально спроектовані вентиляційні канали і матеріали з тривимірною структурою забезпечують хорошу мікровентиляцію. В результаті цього поверхню шкіри залишається сухою, футболісти відчувають прохолоду і легше справляються з фізичними навантаженнями.

У новій формі команда зіграє вже 22 липня у виїзному матчі проти ФК «Шахтар».

У київські концептуальні магазини adidas нова екіпіровка надійде в продаж в кінці липня.

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

Календар Pirelli-2018: на цей раз темношкірі»
"Мотивом для створення календаря Pirelli-2018 стали казкові епізоди «Аліси в країні чудес». На цей раз фотографа Тіма Уолкера надихнули оригінальні ілюстрації до твору Люиса К..."

Китайці порівняли жінок з уживаними автомобілями Audi»
"Китайські креативщики в рекламі сайту б/у автомобілів Audi порівняли жінку з старим авто, чим викликали бурхливу реакцію користувачів і шквал звинувачень у сексизмі. Дія роли..."

Реклама Hyundai стала хітом на YouTube»
"Сюжет нового ролика Hyundai з рекламою моделі класу люкс Genesis G90 простий – водій змушений перевозити даму з собачкою, яка постійно намагається зіпсувати машину. Але..."

Нові талони на пальне від АЗК KLO»
"Мікротекст, люмінесцентна фарба, металізовані полоси, водяні знаки, елементи дизайну, що імітують гравюру та ірисний друк, індивідуальні номери…   Отже, нові талон..."

У рубриці: Новини