Реклама Hyundai стала хітом на YouTube

7-22-2017

Реклама Hyundai стала хітом на YouTube 72a7186adecdc34bfcb8f09590fd5b21
Сюжет нового ролика Hyundai з рекламою моделі класу люкс Genesis G90 простий – водій змушений перевозити даму з собачкою, яка постійно намагається зіпсувати машину. Але завдяки легкої керованості автомобіля шоферові вдається цього не допустити.

Ця проста історія завоювала велику популярність – тільки на YouTube кількість переглядів 90-секундного ролика за тиждень перевищила 1,6 млн.

Придумана реклама в німецькому агентство Jung von Matt/Neckar, продакшеном займалися студії Bigfish в Берліні і Hungry Man Productions в Лос-Анджелесі.

Читай також:

Нові талони на пальне від АЗК KLO»
"Мікротекст, люмінесцентна фарба, металізовані полоси, водяні знаки, елементи дизайну, що імітують гравюру та ірисний друк, індивідуальні номери…   Отже, нові талон..."

Чиказький музей природної історії залучає перехожих до власної PR-кампанії»
"Незабаром експонати Чиказького музею природної історії імені Філда розкажуть власні історії голосами жителів міста завдяки ініціативі від Leo Burnett. Агентство написало близ..."

EasyJet вже перетворює літаки в літаючі дитячі бібліотеки»
"У EasyJet прийняли рішення організувати кампанію після ознайомлення з результатами нового дослідження, згідно з яким кількість дітей, які читають книги крім шкільної програми..."

Комедійна історія від Serviceplan Ukraine для Київстар»
"Чи насправді економити означає відмовлятися від своїх бажань і в усьому себе обмежувати? Саме так вважає герой нового ролика Київстар, чий стиль життя аж ніяк не відповідає г..."

У рубриці: Новини