56-річна Джуліанна Мур знялася в рекламі нижньої білизни

7-12-2017

56 річна Джуліанна Мур знялася в рекламі нижньої білизни 37f584f88420b72c34dd85d3a5747722
Актриса стала обличчям нової преміальної колекції Florale, презентація якої відбудеться восени цього року.

А поки шанувальникам Джуліанни доведеться задовольнятися лише однією фотографією з цього лукбука, опублікованій на сторінці компанії в Instagram. Однак і одного кадру виявилося достатньо, щоб захоплені фанати зірки засипали її компліментами.

Фанати були вражені сміливістю Мур. Вони відзначили, що зважитися на зйомку в нижній білизні в такому елегантному віці може не кожна жінка. На думку шанувальників,Джуліанна не повинна ховати свою струнку фігуру під суворою одягом.

Сама ж Мур зазначила, що вона надзвичайно рада співпраці з Triumph і вважає, що нова колекція повністю відображає її смак. «Мені дуже комфортно в цьому білизну, і я в ньому почуваю себе красивою і привабливою», — заявила 56-річна актриса.

Читай також:

Музей Сан-Франциско запустив СМС-бот, який спілкується з допомогою картин»
"Музей сучасного мистецтва Сан-Франциско запустив СМС-бот Send Me, який спілкується з допомогою картин. Все, що потрібно зробити, це відправити запит на номер 572-51. Повідомл..."

Білі ходоки “захопили” центр Лондона – піарять “Гру престолів”»
"Лідер групи переодягнених акторів – Король Ночі – їхав верхи. Білі ходоки були помічені, зокрема, в районі Тауерського мосту і біля Букінгемського палацу. На гримування кожно..."

JetBlue вже будують авіакаси для дітей»
"Надавши десяти дітям вибрати місце для сімейного відпочинку, вони отримали досить несподівані відповіді, які схоже залежать винятково від географічних пізнань малюків та їхні..."

“Львівське” вирішило знову “відкрити душу та серце”»
"Нова іміджева кампанія бренду буде презентована у вигляді декількох коротких історій, в сюжетах яких люди в різних життєвих ситуаціях відкриваються один одному, виявляють щир..."

У рубриці: Новини