В одному з аргентинських міст помічені міньйони

7-13-2017

В одному з аргентинських міст помічені міньйони 29206b27b3f3d5eb02f10a2269e9b1e8
Жителям міста Кордова, що в Аргентині, вирішили нагадати про вихід нового фільму «Нікчемний я 3», пише Lacriaturacreativa.

Щоб ілюструвати вторгнення міньйонів в місто, компанія Universal Pictures запросила художницю Лу Йорлано, яка розписала антипаркінгові стовпчики у Кордові, перетворивши їх в симпатичні фігурки. Таким чином про вихід нового фільму дізналися і пішоходи, і водії автомобілів.

Прем’єра третьої частини франшизи «Нікчемний я 3» відбулася в аргентинських кінотеатрах на тому тижні.

Кампанія розроблена в креативному агентстві Marcas у MERCADOS.

Читай також:

Італійці створили іграшку, що захищає дітей від пасивного куріння»
"В Італії придумали незвичайний спосіб попереджати випадки пасивного куріння у дітей. Проект під назвою Ector запустили фармацевтична компанія Roche і італійське рекламне аген..."

Здавалося б, що спільного між лінивцем, дельфіном і мобільним користувачем»
"Новий тариф провайдера Go Binge пропонує використовувати без обмежень потокові сервіси Netflix, TVPlayer, Deezer або Soundcloud, не витрачаючи при цьому мобільні дані. Реклам..."

56-річна Джуліанна Мур знялася в рекламі нижньої білизни»
"Актриса стала обличчям нової преміальної колекції Florale, презентація якої відбудеться восени цього року. А поки шанувальникам Джуліанни доведеться задовольнятися лише одніє..."

Музей Сан-Франциско запустив СМС-бот, який спілкується з допомогою картин»
"Музей сучасного мистецтва Сан-Франциско запустив СМС-бот Send Me, який спілкується з допомогою картин. Все, що потрібно зробити, це відправити запит на номер 572-51. Повідомл..."

У рубриці: Новини