Собаки створили різдвяні светри завдяки бренду Cesar

11-21-2018

Собаки створили різдвяні светри завдяки бренду Cesar 901a61c5eeeb927133872a2c9d602175
Дарувати і отримувати подарунки — важлива частина Різдва. Однак наші вихованці позбавлені цієї радості. Виробник кормів для собак Cesar вирішив це виправити. Про це пише видання Campaign.

Бренд побудував «Студію собачого дизайну», в якій собаки створили різдвяні светри для себе і своїх господарів. Кожен елемент дизайну — колір, орнамент, аплікація — був створений собаками самостійно.

Колір виробу визначався в залежності від швидкості, з якою вихованець пробіг за спеціальним кольоровим тунелю. Малюнок — за допомогою вимірювання швидкості виляння хвостом. В основу візерунка на светрі ліг шлях собаки через майданчик з м’ячами. Звуковий графік гавкоту собаки був вишитий на рукавах. А висота стрибка визначила додатковий колір на виробі.

В результаті вийшла лімітована колекція з трьох наборів светрів — для вихованця і його господаря. Різдвяний комплект можна виграти на сайті Cesar. Концепцію кампанії розробили в агентстві AMV BBDO.

Читай також:

Сенсаційний дрифт BMW THE 8 каналами Венеції у новій кампанії від Serviceplan»
"Восени 2017 року Serviceplan у партнерстві з BMW затвердили нове позиціонування lux-сегмента автомобілів BMW, яке втілює філософію компанії Bayerische Motoren Werke (ньому. Б..."

Coke Zero стала центральним елементом новорічної рекламної кампанії»
"Зима близько, а разом з нею — знайома всім вантажівка Coca-Cola, що бадьоро розсікає у всіх телевізорах світу під вже культовий мотив «Свято до нас приходить». В цьому році ц..."

Чіпси з підводного світу Sea Man»
"Це нові преміальні чіпси, зроблені з морських водоростей ламінарії. Бренд пропонує цікаву і корисну альтернативу картопляним чіпсам. Тісно співпрацюючи з засновником і морськ..."

Пародія на реп-кліп Run-DMC “it’s Tricky” в рекламі авіакомпанії Air New Zealand»
"Авіакомпанія Air New Zealand запустила рекламну кампанію it’s Kiwi Safety, в якій розповіла про правила безпеки на борту. У ролику знялися актор Джуліан Деннісон, місце..."

У рубриці: Новини