Чіпси з підводного світу Sea Man

11-21-2018

Чіпси з підводного світу Sea Man e0dda2c1b7623365cb8540e1f7170ada
Це нові преміальні чіпси, зроблені з морських водоростей ламінарії. Бренд пропонує цікаву і корисну альтернативу картопляним чіпсам.

Тісно співпрацюючи з засновником і морським фермером Хайне Макс Олесеном (Heine Max Olesen), дизайнери постаралися створити унікальну айдентику для нового бренду.

Ілюстрації, створені від руки, запрошують в підводний світ, відкритий для досліджень.

Читай також:

Пародія на реп-кліп Run-DMC “it’s Tricky” в рекламі авіакомпанії Air New Zealand»
"Авіакомпанія Air New Zealand запустила рекламну кампанію it’s Kiwi Safety, в якій розповіла про правила безпеки на борту. У ролику знялися актор Джуліан Деннісон, місце..."

Банк прорекламував послугу з допомогою крижаних скульптур в зоопарку»
"Банк прорекламував послугу з допомогою крижаних скульптур у зоопарку. Королівський банк Шотландії розмістив крижані скульптури кредитних карт у вольєрі для пінгвінів в Единбу..."

Cardi B стала обличчям Reebok»
"Реп-виконавиця Cardi B стала новим обличчям спортивного бренду Reebok. «Якщо ви не знали, то тепер ви знаєте», — написала американська реперша під знімком у своєму інстаграмі..."

KFC використовувала негативний відгук користувача в Twitter в рекламі»
"У соціальній мережі Twitter на адресу KFC залишили ось такий коментар: Дорога KFC, ніхто не любить твою картоплю фрі. Щиро твій, весь світ. Агентство Mother, Великобританія, ..."

У рубриці: Новини