Папа Римський запустив додаток, в якому можна молитися

2-1-2019

Папа Римський запустив додаток, в якому можна молитися 4fde164ffb49091a4da0a4cdc77e76fa
Тепер католику, щоб помолитися достатньо всього лише клікнути. Сам додаток називається Click To Pray. Про це повідомляє видання Vatican News.

Інтерактивний проект складається з сайту і мобільного додатку, яке доступне для користувачів iOS і Android. “Інтернет та соцмережі — це ресурс нашого часу, можливість перебувати в контакті з іншими, щоб ділитися цінностями і проектами, щоб висловити бажання створювати співтовариство. Мережа може допомогти нам молитися разом”, — сказав понтифік, представляючи платформу для молитви з планшетом в руках.

Очікується, що ідея мобільного додатку для молитви зацікавить молоду аудиторію. “Закликаю вас, особливо молодь, встановити додаток Click To Pray і молитися разом зі мною”, — зазначив Папа Франциск.

В додатку, який представив понтифік, є три розділи: “Молися з Татом”, “Молися кожен день” і “Молись мережі”, де користувачі можуть просити про молитву і молитися один за одного. За даними сайту, українці помолилися з Татом вже 1041 раз (інформація постійно оновлюється).
Папа Римський запустив додаток, в якому можна молитися 50b70d74995b69a691ac24db610f0d66

Читай також:

Truff Royal і Disney запускають спільний проект в Україні»
"Для дніпровських кондитерів Truff Royal створення оригінальних і не шкідливих солодощів не просто слідування сучасним трендам. Це їх фірмовий стиль. Більше 15 років роботи на..."

Український школяр створив на Corezoid кишенькового репетитора-чат-бота для підготовки до ЗНО»
"“Я давно думав над проблемою, яка хвилює кожного старшокласника: як добре і при цьому максимально легко підготуватися до ЗНО. Я вирішив створити “кишенькового репетитор..."

Сара Джессіка Паркер знялася в рекламі Stella Artois в образі Керрі Бредшоу»
"Стало відомо, що Сара Джессіка Паркер повертається в образі Керрі Бредшоу на великі екрани, але подробиць нового проекту не було. І ось 22 січня актриса нарешті поділилася зі..."

Kraft відкрив магазин з безкоштовними продуктами для постраждалих від скорочення держслужбовців»
"Kraft відкрив магазин з безкоштовними продуктами для постраждалих від скорочення держслужбовців. Kraft відкрив pop-up магазин у Вашингтоні в підтримку програми Kraft Now Pay ..."

У рубриці: Новини