Нью-Йоркська виноробня створила вино в честь твіту Трампа

10-14-2017

Нью Йоркська виноробня створила вино в честь твіту Трампа a658a92ada57bf3026d6392b1ea11b98
Пляшка такого вина об’ємом 750 мл коштує $37. Воно виробляється з вирощеного в Каліфорнії винограду врожаю 2015 року. Його міць становить 15,3%.

На етикетці зображений темно-синій піджак і червону краватку, які часто носить президент. Також на етикетці зазначено, що вино «не фейковое». Крім того, його радять пити «в парі з білим хлібом, з тонною дурниць і в російському костюмі».

Виробник вказує, що вино має ароматами вишні і сливи, післясмаком темного шоколаду, сухофруктів і кедра, мускатного горіха і кориці.

Сity Winery стверджує, що 20% з продажів вина Covfefe буде направлено в Американський союз захисту громадянських свобод.

У травні Трамп написав на своїй сторінці в Twitter повідомлення, в якому згадав слово covfefe. «Незважаючи на постійні негативні відгуки преси covfefe», — написав президент. Потім твіт був вилучений, а замість нього американський президент написав: «Хто може розгадати справжній сенс «covfefe»? Насолоджуйтесь!»

Читай також:

Метро Лос-Анджелеса випустило божевільні ролики з правилами поведінки в транспорті»
"У першому ролику Добрячок пояснює монстрові, що у вагоні метро не можна стояти посеред проходу і загороджувати його своїми речами. В іншому ролику супергероїня співає пісеньк..."

Китайський пасажир буде жити в аеропорту Гельсінкі для промо»
"Аеропорт Хельсінкі запросив китайського инфлюенсера Райана Чжу випробувати найдовшу пересадку в світі – він повинен буде провести в очікуванні свого рейсу цілий місяць,..."

Зворушливу історію любові для французького бренду зняли в Києві»
"Агентство BETC Luxe створили нове позиціонування бренду Eric Bompard – “М’якість – це нова сила”. Ідеєю рекламної кампанії було показати контрас..."

Закон про освіту і занепокоєння Угорщини»
"Прийнятий Верховною Радою України закон про освіту не був радісно сприйнятий у деяких сусідніх країнах, особливо занепокоїлась Угорщина, де у квітні 2018 року мають відбутися..."

У рубриці: Новини