Nestlé оголосила про початок проекту з працевлаштування молоді «Альянс заради молоді»

2-1-2019

Nestlé оголосила про початок проекту з працевлаштування молоді «Альянс заради молоді» 144

Компанія Nestlé починає глобальну ініціативу з працевлаштування молоді, про що оголосила на щорічному бізнес-форумі в швейцарському Давосі. Це глобальний альянс провідних компаній світу, які консолідувала компанія Nestlé і які готові разом вирішити проблему працездатної, але ще не працевлаштованої молоді.

Під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі представники компаній-учасників Альянсу обговорили питання важливості розвитку молоді. Лоран Фрекс, генеральний директор Nestlé регіону Північної та Південної Америки, наголосив, що розвиток молоді в будь-яких проявах, які здійснює компанія Nestlé: тренінги та лекції, надання консультацій, працевлаштування на практику чи стажування, організація днів молоді чи залучення партнерів до таких проектів, як Альянс, – позитивно впливає на розвиток суспільства незалежно від того, які є проблеми в молоді в тому чи іншому регіоні.

До Альянсу долучилися нові партнери, яких відтепер 19. Серед них всесвітньо відомі Facebook, Starbucks, Mastercard і Microsoft. Головна мета – до 2022 року допомогти 6 мільйонам молодих людей віком до 30 років, надавши їм навички для нової роботи в майбутньому.

А проблема справді існує. Сьогодні понад 190 мільйонів людей у світі – безробітні, і 70% з них – це саме молоді люди. Молодь має втричі менший шанс бути працевлаштованою, порівнюючи з більш дорослими людьми. Тож компанія Nestlé разом із партнерами береться змінити цю ситуацію, зокрема й в Україні.

«Українська молодь талановита та перспективна, але, на жаль, має такі ж проблеми з працевлаштуванням, як молоді люди в усьому світі. Тож ми повинні подбати, аби цей непривабливий тренд змінився. Сьогодні, коли українська держава переживає непрості часи, молодь особливо потрібна працедавцям для змін у будь-якій сфері й у бізнесі насамперед. Тому ми закликаємо колег бути відкритими до молоді, до її стажування, практики й подальшого працевлаштування, адже віримо, що за молоддю майбутнє», – наголосив Володимир Співак, директор з корпоративних комунікацій та зв’язків з громадськістю.

Nestlé оголосила про початок проекту з працевлаштування молоді «Альянс заради молоді» 151

Варто додати, що компанія послідовно опікується питаннями працевлаштування та розвитку молоді. Nestlé започаткувала ініціативу «Nestlé потрібна молодь». А за рік створила «Альянс заради молоді» для об’єднання зусиль з основними постачальниками в усій Європі щодо створення робочих місць для молоді. Ініціатива успішно реалізовується вже понад 5 років, компанія працює з молодими українцями в рамках глобальної ініціативи «Nestlé потрібна молодь», допомагаючи випускникам ВНЗ та молодим спеціалістам у працевлаштуванні. Майже 200 компаній об’єднали свої зусилля, щоб подолати безробіття серед молоді в Європі. Вони взяли на себе зобов’язання створити понад 100 тисяч робочих місць для молоді в найближчі роки.

«Альянс заради молоді» став першим загальноєвропейським бізнес-орієнтованим рухом, який допомагає молодим людям стати успішними у своїй професії. Як наслідок, 50 000 молодих європейців знайшли роботу або тренінги в перший рік «Альянсу заради молоді». За рік дії ініціативи в «Альянсі заради молоді» понад 60% бізнес-партнерів у всій Європі істотно покращили практику найму молоді.

Читай також:

Морган Фріман в образі бога в рекламі кондиціонерів Tadiran»
"Компанія Tadiran і ізраїльське агентство Boroda Kaplan випустили рекламний ролик з Морганом Фріманом у головній ролі. Домробітниця приймає актора за бога, коли Фріман читає ж..."

Папа Римський запустив додаток, в якому можна молитися»
"Тепер католику, щоб помолитися достатньо всього лише клікнути. Сам додаток називається Click To Pray. Про це повідомляє видання Vatican News. Інтерактивний проект складається..."

Truff Royal і Disney запускають спільний проект в Україні»
"Для дніпровських кондитерів Truff Royal створення оригінальних і не шкідливих солодощів не просто слідування сучасним трендам. Це їх фірмовий стиль. Більше 15 років роботи на..."

Український школяр створив на Corezoid кишенькового репетитора-чат-бота для підготовки до ЗНО»
"“Я давно думав над проблемою, яка хвилює кожного старшокласника: як добре і при цьому максимально легко підготуватися до ЗНО. Я вирішив створити “кишенькового репетитор..."

У рубриці: Новини