NatGeo запрошує читачів включитися в ініціативу з порятунку планети

10-28-2018

NatGeo запрошує читачів включитися в ініціативу з порятунку планети.

National Geographic об’єднався з онлайн-спільнотою для читачів та письменників Wattpad, щоб розповісти про ініціативу «Планета або Пластик?». За допомогою програми видання хоче збільшити обізнаність щодо проблеми глобального забруднення, запустивши креативний челлендж. Читачі повинні будуть описати реальність кризи своїми словами і надихнути інших зіграти свою частину в активності з очищення планети. Читачі будуть ділитися історіями під хештегом #PlanetOrPlastic і підписувати власну обіцянку скоротити залежність від одноразового пластику. Найбільш переконливі повідомлення будуть розміщуватись на NationalGeographoc.com.

NatGeo запрошує читачів включитися в ініціативу з порятунку планети e0b19cdfdd18d62ccd7cdaf4cca00627

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

А на що ти здатний заради великої діагоналі?»
"Cheil Україна і Samsung в гумористичній формі розповіли, яких жертв заслуговує ультра великий телевізор QLED TV. “Після зйомок цього ролика ми здатні на багато що – пер..."

Рекламісти створили відео про людину, яка здатна вижити в рекламному бізнесі»
"Щоб вижити в рекламній індустрії, потрібно постійно пристосовуватися і еволюціонувати. Мельбурнський клуб реклами і дизайну (Melbourne Advertising and Design Club) випустив ж..."

Для хорватської компанії створили річний звіт, який не горить і не тоне»
"Для хорватської компанії створили річний звіт, який не горить і не тоне. Лише ті компанії, які пристосовуються до обставин, можуть рости, розвиватися і протистояти труднощам...."

Samsung змінив оголені статуї Давида і Мислителя заради прання»
"Samsung змінив оголені статуї Давида і Мислителя заради прання. В рамках рекламної кампанії нової пральної машини QuickDrive технологічний гігант переосмислив скульптури епох..."

У рубриці: Новини