Рекламісти створили відео про людину, яка здатна вижити в рекламному бізнесі

10-28-2018

Рекламісти створили відео про людину, яка здатна вижити в рекламному бізнесі 432fd876c5358febecbb8f75408480d4
Щоб вижити в рекламній індустрії, потрібно постійно пристосовуватися і еволюціонувати. Мельбурнський клуб реклами і дизайну (Melbourne Advertising and Design Club) випустив жартівливе відео, в якому людиноподібного робота по імені Грант наділили необхідними для виживання в рекламному бізнесі якостями. Про це пише портал AdAge.

Вуха Гранту можуть відфільтрувати суперечливі зауваження клієнтів. У нього товста шкіра — для захисту від постійного зовнішнього стресу. Додаткова печінка допомагає витримувати властиві цій професії алкогольні надмірності. Знімний хребет дозволяє бути «гнучким» із клієнтами. З таким набором якостей Гранту випустили в реальний світ, і він з успіхом пройшов тестування в провідних рекламних агенціях.

Ролик про Грант став частиною рекламної кампанії в підтримку премії Мельбурнського клубу реклами та дизайну. Грант — це пародія на Грема, «людину, яка здатна вижити в ДТП» (проект австралійського офісу Clemenger BBDO отримав гран-прі «Каннських левів»).

Meet Grant

За матеріалами https://adindex.ru

Читай також:

Для хорватської компанії створили річний звіт, який не горить і не тоне»
"Для хорватської компанії створили річний звіт, який не горить і не тоне. Лише ті компанії, які пристосовуються до обставин, можуть рости, розвиватися і протистояти труднощам...."

Samsung змінив оголені статуї Давида і Мислителя заради прання»
"Samsung змінив оголені статуї Давида і Мислителя заради прання. В рамках рекламної кампанії нової пральної машини QuickDrive технологічний гігант переосмислив скульптури епох..."

Mcdonald’s показав, як стати переможцями»
"Мережа ресторанів швидкого харчування mcdonald’s в рамках своєї рекламної кампанії «Trick.Treat.Win!» запустила новий сайт і випустила чотири рекламних ролика, в яких р..."

Стратегія, фірмовий стиль і рекламна кампанії для «Маминого будинку» від Arriba»
"Стратегія Вирішувати проблему ми почали з маркетингової стратегії. Команда кілька тижнів спілкувалася з мамами і персоналом. За цей час ми дізналися все про складності матери..."

У рубриці: Новини