Найдовшим роликом на британському ТБ стало відео процесу прання

11-29-2017

Найдовшим роликом на британському ТБ стало відео процесу прання e6706d1864c40b690282f160fbf1dfea
Жінки витрачають близько року свого життя, вибираючи, що надіти. Це довго, але все-таки час не даремно витрачений. Чого не скажеш про наступний факт: кожен з нас проводить 61 день, дивлячись на роботу пральної машинки.

У новій рекламі від Samsung на протязі трьох хвилин показували роботу пральної машинки. Ролик став найдовшим і, ймовірно, самим дорогим для британського ТБ. Відео супроводжується титрами, які вказують на сумну статистику, а також звертається увага на альтернативні заняття, на які можна було б витратити 61 день.

Ролик рекламує найшвидшу пральну машинку від Samsung з функцією додавання речей під час прання.

Читай також:

Дизайнери втілили в пляшці майстерність ремісників»
"Створений образ віддає данину ремісникам, які вручну виробляють свої продукти. Це спиртний напій з китайської провінції Шаньсі. Його назва Yi Jing Fang пов’язано з істо..."

Кейт Мосс оголилась у рекламі Saint Laurent»
"Головна роль у короткому ролику дісталася 43-річній британській топ-моделі, ім’я якої знають усі, — Кейт Мосс. Вічно молода Мосс позує в повітряній білосніжною шубі диз..."

KFC сховає від суєти в залізній конструкції за $10 тис., де не ловить Wi-Fi»
"Є тільки один екземпляр, придбати його практично неможливо — так в чому суть? У новому майстерному PR -хід бренд говорить про те, що бажання перевіряти соцмережі і постійний ..."

Cards Against Humanity купили землю на кордоні США і Мексики, щоб «врятувати Америку»»
"В рамках нового PR-ходу «Карти проти людства» оголосили про те, що купили ділянку землі з метою «врятувати Америку». Кампанія має намір зробити будівництво стіни якомога біль..."

У рубриці: Новини