В Eldorado вже і руки говорять

8-10-2017

В Eldorado вже і руки говорять 28c4211ae1e7f5141cc4b83cd3da4d40
Коли в Ельдорадо такі знижки на смартфони, складно боротися з бажанням піти і, нарешті, взяти собі новий – краще, більше і потужніше. А коли боротися з бажанням особливо складно, то включається дідусь Фрейд і починає говорити з тобою голосом твоєї підсвідомості. А коли підсвідомість починає з тобою говорити, то робить вона це, звідки йому зручніше.

Підсвідомість у нас вільніше розуму, вона частини тіла не дискримінує.

Eldorado – Hand

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

Пивоварня потролила Трампа баром на місці стіни з Мексикою»
"BrewDog, побудований з старих вантажних контейнерів, заявить про співпрацю та інклюзивності видимим чином, пропонуючи мексиканське пиво на американській стороні і американськ..."

Готель De Jeunesse проти торгівлі людьми»
"Якщо зайти на сайт готелю De Jeunesse, то з першого погляду важко знайти що-небудь насторожує: звичайні знімки номерів, прейскурант, список відгуків. Однак при найближчому ро..."

Очуметь, дайте дві»
"І ось, в пошуках унікальних технологій релаксу киянам, нарешті, посміхнулася вдача — в Новолипках відкрився флоатинговый салон Gravity. А космічний лиск новонародженому бізне..."

«Макдональдс» надіслав автору мультика ящик з соусом з паралельної світу»
"«Святі угодники», — здивувався Ройленд і прикріпив до посту фотографії, які доводять справжність посилки, а також повідомлення від «Макдональдс». Ми нарешті зробили це. «На ц..."

У рубриці: Новини