Компанія Volvo пообіцяла клієнтам заміну авто на нове кожні 24 місяці

9-26-2017

Компанія Volvo пообіцяла клієнтам заміну авто на нове кожні 24 місяці 78e061a4b45133142571e8ef3aa8764f
В рамках програми клієнти будуть здійснювати щомісячні фіксовані платежі з можливістю заміни автомобіля на новий кожні 24 місяці. В залежності від регіону програма Care by Volvo буде включати пакет консьєрж-послуг, таких як заправка, мийка та чистка салону, сервісне обслуговування або доставка товарів в автомобіль.

Також у власників XC40 з’явиться можливість легко передавати автомобіль друзям або родичам з використанням нової технології цифрового ключа. Це стандартна функція для всіх передплатників сервісу Care by Volvo.

«Представляючи Care by Volvo, ми відкриваємо нову еру для власників автомобілів. Сьогодні, коли споживач звик до прозорої абонентської плати за більшість послуг, традиційна схема покупки автомобіля видається надто складною. Але все міняється з появою Care by Volvo», — пояснив Хокан Самуельссон, президент і генеральний директор Volvo Car Group.

На першому етапі програми сервіс Care by Volvo буде доступний покупцям нового Volvo XC40 в Швеції, Великобританії, Німеччини, Іспанії, Італії, Норвегії, Польщі та Сполучених Штатах. На інших ринках послуга з’явиться пізніше. Вартість передплати Care by Volvo буде єдина в межах кожної країни і стандартизована в зоні Європейського союзу.

Новий компактний кросовер преміум-класу ХС40 був представлений 21 вересня під час відкриття ексклюзивного бутіка скандинавського дизайну 80 hours Milan c/o Volvo Cars в Мілані.

Читай також:

Asos перетворили косметичні процедури в гру «Go play»»
"Бренд одягу ASOS з Великобританії почав випускати власну лінійку косметики, підходящою для самої різної (в тому числі і чоловічої) аудиторії, і відзначив це незвичайним рекла..."

Укрпошта створила офіційний чат-бот»
"Укрпошта створила чат-бот, який працює в месенджері Telegram. Про це повідомляє прес-служба компанії. Бот вміє знаходити відправлення за номером і повідомляти, якщо статус по..."

IKEA створила інтер’єри з відомих книг»
"Для проекту було створено п’ять інтер’єрів з таких відомих книг: “Великий Гетсбі” Френсіса Скотта Фіцджеральда,  “Майстер і Маргарита” Мих..."

Гончаренко і “Оскар”»
"Нардеп від БПП Олексій Гончаренко в прямому ефірі програми “Свобода слова” влаштував виставу, вручивши копію статуетки “Оскар” лідеру фракції “Б..."

У рубриці: Новини