Гончаренко і “Оскар”

9-12-2017

Гончаренко і Оскар g12

Нардеп від БПП Олексій Гончаренко в прямому ефірі програми “Свобода слова” влаштував виставу, вручивши копію статуетки “Оскар” лідеру фракції “Батьківщина” в парламенті Юлії Тимошенко.

“Ви так зараз впевнено сказали, що не знаєте, хто такий Лазаренко, що я в захваті. Це просто Оскар. Ви найкраща актриса України. Я аплодую Юлії Володимирівні”, – сказав Гончаренко під час виступу Тимошенко і вручив їй свою “домашню заготовку” – копію статуетки “Оскар”.

У свою чергу Тимошенко сказала наступне: “Я думаю, що цей “Оскар” треба було члену БПП вручити своєму лідеру Петру Порошенко. Тому що коли він зі сльозами на очах говорив, що за два тижні закінчить АТО і буде по мільйону платити нашим атовцям страховки медичної і сказав, що по тисячі гривень він буде плати в день кожному, хто пішов в АТО і, коли він плакав і хрестився, падав на коліна, кланявся і згадував патріотів, а в той час торгував з окупантами і з Липецької фабрики платив мінімум 100 млн доларів в бюджет окупанта, ось кому потрібно вручати “Оскар”.

В кінці свого виступу вона зазначила, що при зустрічі з президентом України, обов’язково вручить йому статуетку, яку отримала від Гончаренка.

Читай також:

Порошенко і ядерний заряд»
"Президент Петро Порошенко заявив, що підписи під Будапештським меморандумом дають менше безпеки, чим один ядерний заряд. Про це він заявив в рамках роботи 14-го щорічного зас..."

Саакашвілі і прослушка»
"Колишній президент Грузії, керівник політичної партії “Рух нових сил” Михайло Саакашвілі 14 вересня заявив про спробу Служби безпеки України встановити обладнання..."

Організатори фестивалю «Де кіно. Епізод 2» запустили квест»
"Майже 900 учасників квесту в рамках «Де кіно. Епізод 2» змагаються за подорож в країну, де знімали «Гру престолів». У пік обговорення останньої серії сьомого сезону серіалу, ..."

Onuka знялася в рекламі Vodafone»
"Все почалося з того, що мобільний оператор Vodafone першим помітив новий для України, але вже поширений у світі тренд – практично повний перехід з голосового спілкування в Ін..."

У рубриці: Новини