ICTV оновлює логотип, слоган і графічне оформлення

9-26-2017

ICTV оновлює логотип, слоган і графічне оформлення 6ace4a56a08206708cead4ce3e21cb40

До 25-річчя мовлення ICTV представить новий логотип і графічне оформлення ефіру під слоганом «Разом краще». Оновлена графіка і логотип з’являться в ефірі телеканалу 22 вересня.

За 25 років сталося чимало змін в житті України та її громадян, так само, як і в телеефірі. Тепер ми точно знаємо: для найбільших досягнень та найважливіших змін потрібно діяти разом. Сьогодні з різних причин – глобальним і особистим – люди забувають про це. Вони живуть поруч, але не разом – кожен у своєму мікросвіті. Тому ICTV, як магніт, притягувати їх з різних куточків їх будинки і об’єднувати навколо цікавого і важливого. ICTV повертає людям оптимізм і впевненість, ICTV показує, що РАЗОМ – ключ до успіхів та перемог.

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

Компанія Volvo пообіцяла клієнтам заміну авто на нове кожні 24 місяці»
"В рамках програми клієнти будуть здійснювати щомісячні фіксовані платежі з можливістю заміни автомобіля на новий кожні 24 місяці. В залежності від регіону програма Care by Vo..."

Asos перетворили косметичні процедури в гру «Go play»»
"Бренд одягу ASOS з Великобританії почав випускати власну лінійку косметики, підходящою для самої різної (в тому числі і чоловічої) аудиторії, і відзначив це незвичайним рекла..."

Укрпошта створила офіційний чат-бот»
"Укрпошта створила чат-бот, який працює в месенджері Telegram. Про це повідомляє прес-служба компанії. Бот вміє знаходити відправлення за номером і повідомляти, якщо статус по..."

IKEA створила інтер’єри з відомих книг»
"Для проекту було створено п’ять інтер’єрів з таких відомих книг: “Великий Гетсбі” Френсіса Скотта Фіцджеральда,  “Майстер і Маргарита” Мих..."

У рубриці: Новини