Саакашвілі і прослушка

9-15-2017

Саакашвілі і прослушка s14

Колишній президент Грузії, керівник політичної партії “Рух нових сил” Михайло Саакашвілі 14 вересня заявив про спробу Служби безпеки України встановити обладнання для його прослуховування в готельному номері в Чернівцях.

Про це він заявив під час відеопередачі на свою сторінку в Facebook.

За його словами, співробітники СБУ намагалися проникнути в його номер в готелі в Чернівцях, однак охоронець Саакашвілі цього не допустив.

На думку лідера РНС , ті ж чоловіки залишили в сусідньому номері сумки з обладнанням для його “прослушки”.

Саакашвілі впевнений, що за спробою прослуховування стоїть безпосередньо президент Петро Порошенко.

“Петро Алексеевич, вам что, нечего делать на досуге? Хочешь посмотреть, как Саакашвили ходит в туалет? Вам не хватает своей жизни?” – додав екс-президента Грузії.

На наступний день в Службі безпеки України назвали бездоказовими обвинувачення Михайла Саакашвілі щодо спроби “його прослухати” співробітниками спецслужби. Про це говориться в повідомленні СБУ у тій самій соцмережі Facebook.

“Служба безпеки України працює виключно в юридичній сфері українського законодавства та не здійснює подібних процесуальних дій без рішення суду за громадянами, який би статус вони на сьогоднішній день не мали”, – заявили в СБУ.

Читай також:

Організатори фестивалю «Де кіно. Епізод 2» запустили квест»
"Майже 900 учасників квесту в рамках «Де кіно. Епізод 2» змагаються за подорож в країну, де знімали «Гру престолів». У пік обговорення останньої серії сьомого сезону серіалу, ..."

Onuka знялася в рекламі Vodafone»
"Все почалося з того, що мобільний оператор Vodafone першим помітив новий для України, але вже поширений у світі тренд – практично повний перехід з голосового спілкування в Ін..."

Здавалося б, що спільного між настільної грою Го і препаратом Неофлорум»
"Відеопродакшн UTC Film Production вирішив проілюструвати дію препарату Неофлорум за допомогою давньої настільної гри Го, завдяки чорним і білим камінню якої подвійне дію преп..."

Червоні кульки на вулицях Сіднея виявилися маркетинговим ходом»
"На вулицях Сіднея з’явилися червоні кульки з моторошною повідомленням: «Воно ближче, чим ти думаєш», прив’язані до решітці каналізаційного колектора. Незвичайна м..."

У рубриці: Новини