Apple розповіла про переваги Apple Watch 3 у новій рекламі

12-8-2017

Apple розповіла про переваги Apple Watch 3 у новій рекламі 3480e04b74b8c93afe867e1277623296
Компанія випустила одразу кілька коротких роликів, присвячених огляду можливостей нових смарт-годинників.

У новій рекламі Apple нагадує користувачам про те, що третє покоління «розумних» годинників має водозахист, що дозволяє не знімати девайс під час плавання. Також в роликах згадується про появу в Apple Watch 3 стільникових модулів, що дозволяє здійснювати голосові дзвінки або слухати музику без використання iPhone.

Читай також:

Нікі Мінаж стала чарівною феєю у різдвяному фільмі H&M»
"У рекламному ролику розповідається історія маленької дівчинки, яка потрапляє в чарівний світ і бореться проти злого брата Санта-Клауса, щоб врятувати свята. Нікі Мінаж грає м..."

Новий ролик про батончик EatMe в їстівному папері»
"Щоб познайомити споживача з таким простим винаходом, київське діджитал-агентство #ODDEE зняло новий атмосферне промо-ролик. Його головна комунікативна завдання – пояснити, що..."

Австрійський дизайнер придумав телефонозаменитель»
"Австрійський дизайнер Клеменс Шиллингер розробив 5 об’єктів, які по формі і по вазі схожі на смартфони. У кожного з них вживлені кам’яні кульки, що імітують ті ру..."

Французький банк висміяв блокувальники реклами»
"Французький Boursorama Bank підготував привабливу пропозицію на період «чорної п’ятниці» і одночасно посміявся над блокувальниками реклами, пише Marccom. Бонус для нови..."

У рубриці: Новини