Австрійський дизайнер придумав телефонозаменитель

11-29-2017

Австрійський дизайнер придумав телефонозаменитель 7cee6b3d4d2be98a4ad60cdcacef7019

Австрійський дизайнер Клеменс Шиллингер розробив 5 об’єктів, які по формі і по вазі схожі на смартфони. У кожного з них вживлені кам’яні кульки, що імітують ті рухи, до яких ми так звикли, – створюється повна ілюзія, що ти свайпиш, скролиш або зумиш.

 

Австрійський дизайнер придумав телефонозаменитель 043490b0ef7d1425e73e85545cedbddb

Проект отримав назву Substitute Phones. З його допомогою Шиллингер хоче допомогти тисячам телефонозависимых, які кожні кілька секунд заглядають в свій смартфон.

 

“Смартфони з тачскріном зробили можливим “втеча” в соціальні мережі, – сказав дизайнер виданню Dezeen. – Ми перевіряємо електронну пошту та повідомлення не тільки в громадському транспорті, але і під час спілкування з людьми. Наприклад, коли випиваємо з друзями”.

 

На цю ідею Клеменса Шиллингера надихнув розповідь письменника Умберто Еко, який намагався кинути палити, замінивши свою трубку на дерев’яну паличку.

 

Австрійський дизайнер придумав телефонозаменитель f8655bf6447550e3696f341ca0f6af42

За матеріалами http://www.buro247.ua/

Читай також:

Французький банк висміяв блокувальники реклами»
"Французький Boursorama Bank підготував привабливу пропозицію на період «чорної п’ятниці» і одночасно посміявся над блокувальниками реклами, пише Marccom. Бонус для нови..."

Найдовшим роликом на британському ТБ стало відео процесу прання»
"Жінки витрачають близько року свого життя, вибираючи, що надіти. Це довго, але все-таки час не даремно витрачений. Чого не скажеш про наступний факт: кожен з нас проводить 61..."

Дизайнери втілили в пляшці майстерність ремісників»
"Створений образ віддає данину ремісникам, які вручну виробляють свої продукти. Це спиртний напій з китайської провінції Шаньсі. Його назва Yi Jing Fang пов’язано з істо..."

Кейт Мосс оголилась у рекламі Saint Laurent»
"Головна роль у короткому ролику дісталася 43-річній британській топ-моделі, ім’я якої знають усі, — Кейт Мосс. Вічно молода Мосс позує в повітряній білосніжною шубі диз..."

У рубриці: Новини