Apple зняв ролик про дітей, які не знають слова «комп’ютер»

11-20-2017

Apple зняв ролик про дітей, які не знають слова «компютер» b99a9c345cc98a2b7694e0b3c5ba3ced
Нова реклама від Apple про дітей, які не знають слова «комп’ютер», викликає суперечливі почуття. З одного боку, в ній наочно показані всі чудеса технологій сучасного світу. З іншого боку, життя, з дитинства проходить з планшетом в руках, дуже насторожує.

Головна героїня ролика – дівчинка-підліток живе звичайним життям дитини. Вона розфарбовує гіпс одного, захоплюється богомолом, робить уроки… Але все це на своєму планшеті.

У фіналі ролика мама (вже, певно, старомодна) запитує, що ж робить дочка на своєму комп’ютері. На що отримує резонне відповідь: «Комп’ютер? Що таке «комп’ютер»?»

За матеріалами http://www.sostav.ru/

Читай також:

Burger King продовжує тролити mcdonald’s»
"Клоуни на піку популярності після виходу фільму за мотивами книги Стівена Кінга «Воно». І Burger King продовжує тролити свого головного конкурента mcdonald’s з його зна..."

Київстар та Serviceplan змінюють закони фізики»
"Керувати часом, блискавично долати відстані та виміри, зривати з неба планети та тримати в долонях цілі галактики — герой ролика може все. Відтворити в реальному житті це не ..."

Найбільші рекламодавці і найбільш розрекламовані бренди на ТБ (січень-жовтень 2017)»
"Найбільшим рекламодавцем на ТБ за підсумками трьох кварталів поточного року стала компанія Nestle and L’oreal. Друге місце займає P&G & TEVA, третє – Reckitt Be..."

Diesel представив першого Chair Executive Officer»
"Бренд знайшов свого першого Chair Executive Officer, чиїм завданням було просидіти в порожньому кріслі СЕО цілий тиждень. Компанія отримала більше 2000 божевільних фото, гифо..."

У рубриці: Новини